Redovisningsekonom til Assemblin, Stockholm

Redovisningsekonom til Assemblin, Stockholm

Till ekonomiavdelningen på Assemblin söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer och arbeta nära ekonomichefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen.

Ansvarsområden som Redovisningsekonom:
 • Ansvara för månads- och årsbokslut
 • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
 • Projektredovisning
 • Likviditetsplanering
 • Anläggningsregister
 • Moms
 • Inter-Company avstämningar
 • Myndighetsrapportering, statistik
 • Utveckling av rutiner och processer
 • Samarbete med controllers och verksamhet i samband med boksluten
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Du har 3-5 års erfarenhet av redovisning. Erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är meriterande. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personliga egenskaper

Som Redovisningsekonom på Assemblin behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete. Du har en prestigelös inställning och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Start: Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående till sen höst 2022. Alternativt kan rollen övergå till fast anställning om samtliga partner än nöjda efter 6 månader.

Placering: Söderort, Västberga, Midsommarkransen

Om Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vi har en omsättning på drygt 8,2 miljarder kronor och cirka 5 700 medarbetare på runt 100 orter i Norden.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)