Nyexaminerad ekonom, Stockholm

Nyexaminerad ekonom, Stockholm

Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom från universitet och söker ditt första arbete efter examen. Den här tjänsten passar dig som är en fena på system och vill vara en del av ett projekt. Kunden har flera kontor i Stockholm och den här tjänsten är placerad i Järfälla med bra förbindelser. Detta är ett konsultuppdrag är på 6 månader med möjlighet till förlängning och efter uppdraget hjälper vi dig gärna med ett nytt konsultuppdrag. Start är omgående.

Arbetsuppgifter:

Kunden ska genomföra ett systembyte och behöver hjälp med att lägga upp alla avtal i det nya systemet. Din uppgift är att granska avtalen och därefter lägga in rätt kod i systemet, så att faktureringen blir rätt efter systembytet.

Kvalifikationer och erfarenhet

Skall krav är att du har en civilekonomutbildning eller kandidatexamen inom ekonomi från universitet. Du är även flytande i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift. Viktigt att du är van att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya. Då du kommer läsa många avtal behöver du ha lätt för att kunna processa skriftlig information.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten är det viktigt att du är en noggrann, systematisk och analytisk person, som är mån om att arbetsuppgifterna utförs korrekt. I det här projektet kommer du arbeta i team och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Det är en positiv arbetskultur inom företaget och vi ser därför gärna att du är en glad, lösningsorienterad person som ser möjligheter. Engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan är fem värdeord som genomsyrar inom företaget som du kommer att bli en del av.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)