Lönespecialist sökes omgående!

Lönespecialist sökes omgående!

Är du en stjärna på siffror och har ca. 2-4 års erfarenhet av att självständigt jobba med hela löneprocessen? Är du tålmodig och öppensinnad? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi gör kunds räkning en duktig lönespecialist som älskar att ha ånga bollar i luften och som ser att nyckeln till framgång i rollen innebär ett gott samarbeta med samtliga funktioner inom bolaget.

Kunden är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. Koncernen har idag ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar. Huvudkontoret är beläget 20 minuter från centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Du förväntas att självständigt och tryggt kunna arbeta med hela löneprocessen, från ax till limpa. Du kommer att tolka lagar och avtal för att säkerställa korrekta löner Du har god vana av att vara ett stöd i frågor som rör lön och att tolka kollektivavtal. Här kommer du ensam ansvara för hela löneprocessen för ca 320 personers löner, både tjänstemanna- och kollektivlöner. Du arbetar i företagets affärssystem SAP och även systemet Workday. Har du erfarenhet av något av dessa system är det starkt meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat självständigt med hela löneprocessen och har goda Excel kunskaper. Som person är du självgående och inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du är prestigelös och kan arbeta såväl högt som lågt. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att kommunicera på alla plan inom och utanför verksamheten för att säkerställa ett kvalitativt arbete.

Företagets huvudkontor ligger i Tyskland och du kommer ha kontakt med dem framför allt gällande systemet, där av är det viktigt att du är flytande i både det svenska och engelska språket.Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med stor chans till förlängning samt fast anställning hos kund.

Tillträde: Omgående

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som ekonom.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)