Kundreskontra i söderort

Kundreskontra i söderort

Brightby Bemanning söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till vår kund i söderort. Du kommer arbeta med kundreskontra, inkasso och kontakt med kunder.

Som ekonomikonsult på Brightby Bemanning kommer du vara uthyrd till våra kunder. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid ca 4 månader med start i december.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Inkasso
  • övriga förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är redovisningskunnig och har koll på hur du bokar i reskontran.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt, fatta egna beslut och känner dig trygg i redovisning. Du tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och noggrann. Du är kommunikativ, har lätt för att ta kontakt med människor, är initiativrik och har ett flexibelt förhållningssätt. Du behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning, ett stimulerande arbete i en trivsam organisation och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi är måna om dig som konsult. Du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Sofie Jonsson, sofie.jonsson@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)