Junior Redovisningskonsult sökes till centralt beläget bolag i Stockholm

Junior Redovisningskonsult sökes till centralt beläget bolag i Stockholm

Nu söker vi en ”up and coming” redovisningsekonom som vill utvecklas och lära sig om redovisning på bästa tänkbara sätt: på en Redovisningsbyrå!

Vi söker nu för vår kunds räkning en person med rätt personlighet, dvs hängiven och hungrig på utveckling.

Vi söker nu dig som har arbetat minst 1 år med löpande redovisning och gärna även med lön.

Kvalifikationer:

Relevant utbildning inom redovisning

1-2 års erfarenhet av att ha arbetat med löpande med bokföring och skattedeklarationer samt kontoavstämningar

1 års erfarenhet av lön (meriterande)

Som person är du är strukturerad, noggrann och har hög arbetsmoral. Du behöver tycka om och vara duktig på att kommunicera med slutkund och har en hög servicegrad.

Vi ser att du är flytande i svenska och engelska. Är en god användare av Fortnox och MS Excel. Vi arbetar med löner i Hogia så har du erfarenhet från det så är de meriterande

Våra kunder bryr sig om sin redovisning, det ställer höga krav på servicekänsla, engagemang, ansvarskänsla och kvalitetstänk hos oss som konsulter.

Tillträde: Omgående

Placering: Sveavägen, Stockholm

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders prövotid. Under prövotiden kommer du vara anställd av Meritmind- Brightby; marknadsledande i Sveriges inom rekrytering och bemanning av ekonomer.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Som anställd hos oss erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal, gemenskap och utveckling. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt detta för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se alternativt på 0703- 676703.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)