Handläggare/utredare inom Fraud och AML till bank i Stockholm

Handläggare/utredare inom Fraud och AML till bank i Stockholm

Nu söker vi en engagerad utredare inom Fraud till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att tjänstgöra som handläggare inom bedrägeriområdet. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå initialt i 6 månader. Goda möjligheter till överrekrytering finns efter konsultuppdragets slut.

Om rollen

Du har en spännande och viktig roll på banken, där du utreder misstänkta och pågående bedrägeriförsök. Du agerar på larm i bankens interna system och utreder dessa för att upptäcka bedrägerier. Du djupdyker i varje ärende och till din hjälp har du olika arbetssätt och digitala verktyg. I rollen har du mycket kontakt med övriga i teamet, samt digital kontakt med både myndigheter och kunder.

På sikt kommer även AML-arbete att förekomma i denna roll.

Arbetet bedrivs på plats i fina lokaler på kontoret i Stockholm.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett intresse för ekonomisk brottslighet. Du tycker om att gräva i information, analysera och utreda. Du är analytiskt lagd och kan dra slutsatser och se mönster, utifrån olika informationskällor. Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter eller inom AML på bank, finansbolag eller myndighet.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)