Fondspecialist till bank i Stockholm

Fondspecialist till bank i Stockholm

Nu söker vi en fondspecialist till vår kund i Stockholm. Vår kund är en välkänd bank placerad i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt, och pågå initialt i 6 månader. Möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering finns för rätt person.

Om rollen

Gruppen ansvarar för att producera och säkerställa kvaliteten för de produktdatablad som finns inom det aktuella området.

Detta inkluderar KIIDs, fondfaktablad, hållbarhetsinformation, årliga rapporter samt rapporter kopplat till regelverk såsom Mifid II, PRIIPs, SFDR och Solvens II. Gruppen ansvarar också för att ta fram och underhålla de interna och externa webbsidorna för bolaget.

Gruppen består idag av en chef och fyra produktspecialister, men eftersom området växer och är otroligt viktigt, så kommer teamet att utökas under året.

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med många olika avdelningar inom banken, och du kommer också att arbeta nära externa parter såsom ex Morningstar och Segvoia.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Har tidigare erfarenhet av fondprodukter och en god förståelse för hur de olika produktdatabladen är utformade, samt vilka regelverk som omfattas.
  • Har ett starkt driv och en känsla av ägarskap för dina arbetsuppgifter.
  • Du tycker om att arbeta individuellt såväl som i team.
  • Är kommunikativ och har en förmåga att förklara komplex information på ett enkelt sätt.
Du har en högskoleexamen inom ekonomi eller liknande, samt tidigare erfarenhet inom det aktuella området. Viktigt är att du är flytande i både tal och skrift, i engelska och svenska.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Niclas Persson på niclas.persson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)