Ekonomiassistent till Aimo Parks förändringsresa!

Ekonomiassistent till Aimo Parks förändringsresa!

Äntligen! Nu ges ett ypperligt tillfälle för dig som vill utvecklas och samla på dig praktisk erfarenheter inom ekonomi i sommar!

Som ekonomiassistent hos Aimo Park har du en betydelsefull roll, är delaktig i en förändringsresa samt får möjlighet att växa tillsammans med hjälpsamma kollegor i ett team med god stämning och ”högt i tak”.

Uppdraget startar omgående och slutar tidigast 2023-02-28. Du kommer vara anställd hos Brightby Bemanning och utför uppdraget hos Aimo Park. De erbjuder flexibilitet och "frihet under ansvar", vilket innebär att du kan arbeta på distans några dagar i veckan. Aimo Park har sitt kontor i nyrenoverade lokaler i Marievik, som ligger vid Årstadals tvärbanestation. Ansök till tjänsten redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent
 • Kundreskontra ax-limpa
 • Hantera ett stort flöde av transaktioner
 • Vara delaktig i implementering av nytt system: NetSuite
 • Inbetalningar
 • Utredningar
 • Avstämningar
 • Kontering
 • Kontakt med kunder
Kvalifikationer och erfarenhet
 • Mycket goda IT-kunskaper samt erfarenhet att arbeta i system
 • Kan/har förståelse för debet/kredit
 • Grundkunskaper i Excel
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Studentexamen i Ekonomi
 • Arbetslivserfarenhet - ekonomi är ej ett krav
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos Aimo Park är du driven, har en starkt vilja att utvecklas inom ekonomi och har ett stort IT-intresse. Du drivs av att effektivisera och vara med i olika processer och är ihärdig. Framförallt är du nyfiken och tar egna initiativ för att driva arbetet och din egna utveckling framåt. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Samtidigt som du drivs av att jobba i ett högt tempo, vilket ställer krav på att du är uppmärksam och gillar att anpassa dig efter en rörlig och snabbt växande verksamhet.

Du är en team player och får energi av att komma i kontakt med olika kontaktytor. Vidare skapar du gärna relation med dessa och delar med dig av dina kunskaper. Att ge god service samt ett professionellt bemötande kommer naturligt för dig.

Aimo Park

Aimo Park grundades år 1959 och är Nordens ledande parkeringsbolag. Deras fokus ligger bland annat på innovation och de jobbar på att hitta mobilitetslösningar, revolutionerande tjänster och ny teknik. Förutom detta värdesätter de även kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat. På så sätt strävar de efter att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden. Aimo Park ägs i dag av ett japanskt multinationellt bolag, vilket innebär utveckling och långsiktiga planer för framtiden. Mer om Aimo Parks framtid kan du läsa på: www.aimopark.se

Vad erbjuder vi dig?

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta at erbjuda dig möjlighet till en tillsvidareanställning som konsult. Det innebär en trygganställning med kollektivavtal och gemenskap. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team med andra konsulter samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.seVälkommen med din ansökan redan idag!


I denna process samarbetar företaget med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta Caroline Nicklasson: caroline.nicklasson@meritmind.se eller på telefonnummer 070 166 08 46

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)