Ekonomiassistent sökes omgående!

Ekonomiassistent sökes omgående!

Nu söker vi omgående en ekonomiassistent för ett lägre uppdrag till vår kund i centrala Solna.

Kunden är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom vagnparksadministration. Verksamheten i Sverige startade 1995 och idag är bolaget Sverige marknadsledande med en total vagnpark om cirka 30 000 fordon. För närvarande har bolaget kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter och sysselsätter 7 440 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.

Arbetsuppgifter:

I denna roll blir du en del av bolagets Finansavdelning. Du arbetar i teamet för lev- och kundreskontra och din primära arbetsuppgift är att hantera bolagets kundreskontra med fokus på indrivning av obetalda fakturor och besvarande av olika fakturafrågor, vilket bland annat innefattar
  • Indrivning
  • Jobba i ärendehanteringssystemet
  • Påminnelser och inkasso
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har en god förståelse för och intresse av processerna kopplade till kundreskontra.

För att trivas i rollen är du mycket van vid och trivs med att hantera mail och telefon och såväl interna som externa kontakter.

Som person är du framåt, driven, redo att kavla upp armarna och har lätt för att ta till dig ny information och driva på ditt arbete självständigt. Samtidigt har du skinn på näsan och trivs i en social och öppen miljö där det är högt i tak!

Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt med flytande tal i svenska och att du även är bekväm i det engelska språket.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med stor chans till förlängning samt fast anställning.

Tillträde: Omgående

För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan jobba hela sommaren, framförallt juli månad.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som ekonom.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)