Ekonomiassistent på deltid, Stockholm

Ekonomiassistent på deltid, Stockholm

Nu söker vi omgående en ekonomiassistent som vill arbeta deltid hos vår kund som är ett investmentbolag och ligger på Östermalm. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra. Uppdraget är på ca 40% och arbetstiderna är relativt flexibla. Uppdragets längd är tillsvidare.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har flera års erfarenhet inom kund och leverantöreskontra och det är meriterande om du har erfarenhet av att kontera utlägg via Eurocard. Du har examen inom ekonomi på universitet eller yrkeshögskola. Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande om du har arbetat med Visma Control.

Personliga egenskaper

Kunden fäster stor vikt vid din personlighet och det är viktigt att du är en lugn och mjuk person som har lätt att samarbeta med andra. Det är en trevlig och respektfull arbetsmiljö där alla håller en god ton mot varandra. Du behöver vara prestigelös och kan anpassa dina arbetsuppgifter utifrån teamets bästa. Avslutningsvis så behöver du självklart arbeta noggrant, analytiskt och strukturerat.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en timanställning, ett stimulerande arbete i en trivsam organisation och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Vi är måna om dig som konsult. Du tillhör ett mindre konsultteam och har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)