Ekonomiassistent/Controller till bolag i expansionsfas!

Ekonomiassistent/Controller till bolag i expansionsfas!

Vill utvecklas inom controlling på ett expansivt bolag och är en stjärna på leverantörsreskontra? Vill du jobba på ett företag med god stämning, ”högt i tak” med hjälpsamma och drivna kollegor? Då kan det här vara en möjlighet för dig. Vi söker nu en Ekonomiassistent/Controller till ett expansivt bolag, med start omgående/så snart som möjligt med chans till fastanställning. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Ekonomiassistent/Controller
 • Ansvara för leverantörsreskontran i systemet Palette
 • Ansvarig för kontakt med Palette, leverantör och registeruppdateringar
 • Avstämning av balanskonton kopplade till leverantörsreskontran
 • Bokföring
 • Hantering av påminnelse- och inkassoärenden
 • Controlling- uppgifter tex. analyser
Kvalifikationer och erfarenhet
 • Vi söker dig sig som har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning
 • Goda kunskaper inom leverantörsreskontran
 • Erfarenhet av bokföring
 • Behärska svenska och engelska på en god nivå i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av ekonomisystem
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Ekonomiassistent/ Controller har du ett starkt intresse för verksamheten samt drivs av att effektivisera och vara med i olika processer. Du älskar att jobba med siffror och analyser. Framförallt är du nyfiken och tar egna initiativ för att driva arbetet och din egna utveckling framåt.

I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Samtidigt som du drivs av att jobba i ett högt tempo, vilket ställer krav på att du är uppmärksam och gillar att anpassa dig efter en rörlig och snabbt växande verksamhet.

Du är en team player och får energi av att komma i kontakt med olika kontaktytor. Vidare skapar du gärna relation med dessa och delar samt tycker om att lära ut dina kunskaper. Att ge god service samt ett professionellt bemötande kommer naturligt för dig.

Om kunden

Vår kund är ett entreprenörsdrivet företag. De är verksamma inom restaurangbranschen, med några av världens starkaste varumärken. Du kommer ingå i ett team på ekonomiavdelningen om fyra stycken och rapportera till redovisningschefen. Du kommer ha löpande kontakt med restaurangcheferna i Norden.

Vad erbjuder vi dig?

Vår kund erbjuder dig möjligheter att växa, ta ansvar och utvecklas karriärmässigt i en spännande bransch. De erbjuder även flexibilitet och "frihet under ansvar", vilket innebär att du kan arbeta på distans några dagar i veckan. Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm. För rätt person finns möjlighet till tillsvidareanställning hos kund efter 6 månader.

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar, seminarium, föreläsningar samt konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi på Brightby är väldigt måna om att du ska må bra av och på jobbet, därmed är vi stolta att kunna erbjudan dig en trygganställning med kollektivavtal och gemenskap. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify. Du kommer ingå i ett team samt få en personlig kontakt med en av våra konsultchefer.

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.seVälkommen med din ansökan redan idag!


I denna process samarbetar företaget med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta Caroline Nicklasson: caroline.nicklasson@meritmind.se eller på telefonnummer 070 166 08 46

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)