Driven redovisningskonsult sökes till Wist and Partners!

Driven redovisningskonsult sökes till Wist and Partners!

Vill du vara en del av ett snabbt växande företag med höga ambitioner? Älskar du kundkontakt och trivs i en konsultativ roll? Tillväxten fortsätter för Wist and Partners där de löpande får förfrågningar från kunder, varför de nu söker en till redovisningskonsult. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Wist!

Här erbjuds du en möjlighet att få jobba på en redovisningsbyrå som inte är som alla andra. På Wist and Partners arbetar du med stora, välkända klienter där du går in som den personliga ekonomiska rådgivaren och arbetar konsultativt för att förbättra det ekonomiska flödet. Wist and Partners ligger i framkant inom sin bransch vad det gäller digitalisering och ett framtidsorienterat tänk. Att arbeta som redovisningskonsult hos Wist and Partners innebär en enorm möjlighet och språngbräda för dig som har ett stort driv att fortsätta utvecklas framåt. Du arbetar här tätt tillsammans med kompetenta kollegor som älskar sina jobb och där stort fokus ligger på din personliga och professionella utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba operativt med varierande arbetsuppgifter såsom kvalificerade bokslut, årsredovisningar (K2 och K3), rapporteringar med finansiella utfall, avstämningar och budgetarbete, momsredovisningar, löner, samt deklarationer. Vidare kommer du även till stor del fungera som kundens affärspartner gällande ekonomisk rådgivning och uppföljning. Du är även drivande i aktivt förbättringsarbete kring arbetssätt och processer såväl gentemot kund som internt inom teamet och avdelningen.

WIST and Partners fortsätter växa och för rätt person kan det bli aktuellt att ta rollen som teamledare där du kan komma att ansvara för intern koordinering och uppföljning.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som idag jobbar som redovisningskonsult sedan minst 2-3 år tillbaka eller som arbetar brett som redovisningsekonom på ett större bolag och som nu vill ingå i WIST and Partners fortsatta expansion.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt har du självständigt arbetat med bokföring, redovisning, rapportering och bokslut. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet av självständigt arbete med årsredovisningar. Har du någon form av eftergymnasial utbildning kommer vi se det som en merit mer än ett krav, samt erfarenhet av att jobba enligt REX- standard.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos WIST and Partners är du en kommunikativ och ambitiös person som motiveras av att arbeta mot mål och att få vara en del av ett framgångsrikt team. Det är en stor merit om du tidigare haft eget kundansvar och är van vid att ge exemplarisk service. I rollen som kundansvarig ser vi att du är utåtriktad, driven, ambitiös och trivs med att arbeta proaktivt. Vidare är du kvalitetsmedveten och van att jobba mot tajta deadlines.

Vi värdesätter personligheter som vill ta mycket eget ansvar och ger ett personligt engagemang. Med rätt inställning och driv ser vi att du kommer att ta mycket plats i organisationen de kommande åren.

Vad erbjuds du hos Wist and Partners?

WIST and Partners står under en stadig tillväxt där de beräknar att växa med ca 2 konsulter per år de närmsta åren. Du kommer utgå från WIST and Partners trevliga lokaler på Sveavägen 75, samt vid behov ute hos kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer att få vara en del av ett ungt företag med trevliga medarbetare i en inspirerande arbetsmiljö där du kommer få lägga en god grund för din framtida utveckling. Med rätt ambitioner och driv kommer du kunna påverka rollens utveckling och utformning efter intresse och du erbjuds kurser och kompetensutveckling och möjlighet till framtida auktorisation.

Du kommer att få jobba i en familjär arbetsmiljö med viljan att få till work- life balance och där fokus ligger på att använda system och teknik på det smartaste sättet för att både kunna jobba effektivt men också för att kunna fokusera på vad framtidens kunder behöver- rådgivning!

Bolaget erbjuder samtliga medarbetare konkurrenskraftigt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt tjänstepension enligt gällande avtal. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.Om WIST and Partners

WIST and Partners är en auktoriserad redovisningsbyrå som riktar sig till små och medelstora aktiebolag som vill ha hjälp med hela, eller delar av, sin ekonomihantering. I dagsläget arbetar vi med allt från publika fastighetskoncernen till mindre bolag inom varierande branscher. Bolaget grundades 2017 och drivs av tre kvinnliga entreprenörer med sammanlagt över tjugo års erfarenhet från redovisningsbranschen. Det som särskiljer oss från andra redovisningsbyråer är framförallt sättet som vi har valt att arbeta på. Vi tror på ett personligt bemötande där kunderna ska kunna se på sin redovisningskonsult som en medarbetare som hjälper företaget att utvecklas. Vi tror på en mer personifierad framtid inom redovisning!

WIST and Partners befinner sig i en expansionsfas och behöver därför stärka upp organisationen med nya duktiga redovisningskonsulter. Vi söker ambitiösa medarbetare som vill utvecklas som konsulter och rådgivare i en spännande fas i bolagets utveckling.

Mer information: https://www.wistandpartners.se/

I denna rekryteringsprocess samarbetar Wist and Partners med Meritmind. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, 070-367 67 03.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen):
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)