Redovisningsekonom, Solna

Redovisningsekonom, Solna

Vi söker en redovisningsekonom med några års arbetslivserfarenheter av kvalificerad redovisning till en koncern inom tjänstesektorn. Det är ett mamma-vikariat och uppdraget kommer att pågå på heltid i 12 månader. Du kommer arbeta med den löpande redovisningen inom det svenska bolaget och rapporterar till redovisningschefen. Den här tjänsten passar dig som trivs med att arbeta brett inom ekonomi, ax till limpa. Rollen kräver att du är kommunikativ, strukturerad och kunnig inom ämnet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Kund och leverantöreskontra
 • Löpande redovisning
 • Anläggningstillgångar och avskrivningar
 • In och utbetalningar
 • Moms och skattehantering
 • Myndighetsrapportering
 • Bokslutsarbete
 • Rapportering
 • Driva samt delta i diverse ekonomirelaterade utvecklingsprojekt inom avdelningen
 • Stöd till chefer i den övriga verksamheten i operativa redovisningsrelaterade frågor
Du kommer att använda affärssystemen: Pyramid, Navision, Continia samt Excel

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med redovisning och gärna från ax till limpa. Det är meriterande om du har system erfarenhet av Navision, Pyramid och Continia. Du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint samt likaså behärskar svenska och engelska flytande i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas bör du vara kommunikativ, prestigelös och självgående. Att du är prestigelös syftar vi till att du kommer att få arbeta med enklare arbetsuppgifter också och även att du ska kunna anpassa dig till olika situationer. Du arbetar proaktivt med ett konsultativt förhållningssätt vilket delvis innebär att du är lösningsorienterad och lyckas föra ditt arbeta framåt även när du möter på utmaningar. Sedan är det viktigt att du arbetar strukturerat, noggrant och effektivt.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbetsmiljö, i en stor organisation med många trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer få stor påverkan över din arbetsdag och kommer kunna ta mycket ansvar över dina arbetsuppgifter. Kulturen i bolaget är positiv och det är högt i tak.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta gärna Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)