Administratör till storbank inom FX affärer

Administratör till storbank inom FX affärer

Nu söker vi en noggrann och strukturerad administratör till en storbank i Stockholm. Du kommer tillhöra ett team inom Capital Markets och hantera uppläggning av nya kunder och justera ändringar på existerande kunder. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå till årsskiftet. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning efter konsultuppdragets slut.

Om rollen:

Som administratör kommer du att hämta, mata in och verifiera kunddata i flertalet olika system. Det kan handla om både nya kunder och redan existerande kunder till banken. Du kommer även hantera och lösa olika problem som kan uppstå, det kan exempelvis vara situationer när kunden av något skäl inte inte kan handla och då hitta orsaken till detta. Volymen av kunddata varierar mycket kan därför växla från ingenting till väldigt mycket på en kort stund, men själva processen är klardefinierad och likadan varje gång.

Vem är du?

För att passa och trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, fokuserad, snabb och väldigt noggrann. Processen är manuell och det är väldigt viktigt att det blir rätt från början, för att garantera kundens kapacitet att handla. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande men inget krav.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)