Administratör inom värdepapper till investmentbolag i Stockholm

Administratör inom värdepapper till investmentbolag i Stockholm

Nu söker vi en administratör inom värdepapper till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett investmentbolag och du kommer att tjänstgöra som administratör inom värdepapper. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid på 9 månader (initialt), med beräknad start i augusti 2022. Väldigt goda möjligheter till förlängning finns.

Om rollen:

Du kommer att bli en del av ett team på 5 personer där du tar hand om administrationen både före och efter portföljförvaltaren har köpt eller sålt något. Bolaget sitter centralt på ett kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Avstämningar mot motparter.
  • Filhantering.
  • Swappar, optioner och valutahedging.
  • Kommunikation med internationella banker.
  • Administration av värdepappersaffärer, aktier, aktielån, valutor.
Vem är du?

För att passa och trivas i rollen som administratör tror vi att du kommer från en liknande roll inomkapitalförvaltning eller fondbolag. Har du jobbat med hedgefond tidigare är det starkt meriterande men inget krav. Du kommer att arbeta mycket i Excel, varpå en god erfarenhet av det är ett krav. Som person är du prestigelös och samarbetsvillig, och du vågar säga till om du inte förstår.

Låter detta intressant? Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt! För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@meritmind.se.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)