Administratör inom AML/KYC till bank i Stockholm

Administratör inom AML/KYC till bank i Stockholm

Nu söker vi en engagerad administratör inom AML till vår kund i Stockholm. Vår kund är en bank och du kommer att jobba som administratör inom AML. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i oktober och pågå till maj 2023. Efter uppdragets slut finns goda möjligheter till förlängning.

Om rollen

Du har en spännande och viktig roll på banken, där du genomför kvalitetskontroller av nya företagskunder och privatpersoner med utländsk ID-handling, LMA-kort samt adress eller skattehemvist i högriskland. Du djupdyker i varje ärende och till din hjälp har du olika arbetssätt och digitala verktyg. I rollen har du mycket kontakt med övriga i teamet, samt agerar support till bankens lokala kontor runt om i landet.

Du kommer att jobba på plats hos banken i fina lokaler i Stockholm.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett intresse för AML-området. Du tycker om att gräva i information, analysera och utreda. Du är analytiskt lagd och kan dra slutsatser och se mönster, men är också kommunikativt lagd. Vi tror att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom AML eller KYC på bank, finansbolag eller myndighet.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Adam Bengtsson på adam.bengtsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)