Nu söker vi en byggprojektledare till Stockholm .

Nu söker vi en byggprojektledare till Stockholm .

VI ERBJUDER

En utmanande roll i ett expansivt och spännande byggföretag, Bricknova Entreprenad AB är ett företag som bygger på personligt engagemang och omtanke om både medarbetare och kunder. Här blir du en viktig medarbetare i ett starkt team för att leva upp till vår vision om att skapa bostäder utöver det vanliga.

Om tjänsten

Som byggprojektledare har du produktions- och affärsansvar för dina projekt där fokus ligger på styrning mot uppsatta mål. Du ansvarar för planering, genomförande, ekonomi, kvalitet och miljö i dina projekt. Du tar ansvar för kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad. Du rapporterar direkt till projektansvarig.

Kvalifikationer
  • Du är som person självgående
  • Du har en kompetens inom byggproduktion och har arbetat inom branschen.
  • Du har en akademisk utbildning som byggnadsingenjör, samt utbildning inom ledarskap och mångårig erfarenhet från bostadsproduktion.
  • Som person vill vi att du är strukturerad, målinriktad och initiativtagande.
  • Du agerar affärsmässigt och har stor förståelse för företagsekonomiska samband samt god kunskap i entreprenadjuridik.
  • Du är en tydlig och engagerad ledare.
  • Du älskar att bygga och skapa avtryck genom kvalitativa projekt.
Du har en placering i våra trevliga lokaler i Stockholm city men du kommer att tillbringa den mesta tiden ute i dina projekt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Bricknova Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing på telefon 0736-264750, eller jonas@isakssonrekrytering.se Vänligen notera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail av GDPR-skäl.

Om isaksson rekrytering

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg, fastighet och teknik. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bricknova Entreprenad AB är en koncern som utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Vi förvärvar även äldre fastigheter och konverterar dem till moderna och funktionella bostäder. Vårt mål är att leverera kvalitet, finish och material i toppklass utan att kostnaden löper iväg. Genom att upphandla till de bästa priserna ser vi till att våra kunder får hög kvalitet till bra priser. Att köpa bostad handlar lika mycket om känsla som förnuft. Huset ska inte bara vara byggt enligt konstens alla regler. Lika viktigt är det att bostaden ska kännas rätt. Vi ser till att arkitekterna skapar unika boenden med stil och karaktär, där du som kund känner dig hemma på en gång.
Vår målsättning är att designa bostäder som är något utöver det vanliga. Allt från miljöaspekter och energiförbrukning till val av material och planlösningar är noggrant genomtänkta för att leverera moderna, tidlösa och stilrena hem. Det är först när vi levererat ett projekt som vi själva vill flytta in i som vi har lyckats.