Säljare till Bredablick Förvaltning

Säljare till Bredablick Förvaltning

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med försäljning på Sveriges snabbaste växande förvaltningsbolag som blivit utnämnt till DI Gasellföretag de två senaste åren?

Är du en hungrig och ambitiös relationsbyggare som drivs av att göra affärer? Vi satsar och stärker vår position i Stockholm och söker därför en Säljare.

Som Säljare kommer du att erbjuda bästa möjliga tjänster inom fastighetsförvaltning till våra många blivande kunder. I rollen har du ett eget kund- och resultatansvar med mycket frihet under ansvar.

Du kommer att arbeta i ett högt tempo med tydliga säljprocesser. I din vardag omges du av duktiga och engagerade kollegor som precis som du vill nå toppresultat. Du kommer in i ett läge där vi har lyckats med de första stegen av vår etablering i Stockholm. Nu ökar vi takten i vår tillväxt och du kommer bearbeta en marknad med stor potential.

Företaget är inne i en starkt expansiv fas och kontoret kommer fortsätta att växa. För rätt person finns mycket stora möjligheter att utvecklas, bidra och göra karriär inom en koncern med stark entreprenörsanda.

Krav på person

För att passa i rollen som Säljare på Bredablick tror vi att du har arbetat med uppsökande försäljning i minst ett år.

Du är driven, engagerad och vill utvecklas inom försäljning. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och duktig på att kommunicera.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Du utgår från vårt kontor på Sveavägen 159

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bredablick Förvaltning är en del av Bredablickgruppen och förvaltar bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt juridik. Inom bolagsgruppen kan Bredablick även erbjuda tjänster inom fastighetsrådgivning, underhållsplanering, byggprojekt och byggservice. Våra tjänster bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer för att skapa en transparent tjänst utformad utifrån kundens specifika behov.

Läs mer om företaget på bredablickforvaltning.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, kundansvarig, säljare, försäljare, fältsäljare