Junior Redovisningsekonom till Bredablick Förvaltning

Junior Redovisningsekonom till Bredablick Förvaltning

Är du i början på en yrkesbana inom redovisning? Vill du komma till ett bolag där du får chansen att utvecklas och göra karriär? Då har vi tjänsten för dig.
Med fyra DI-Gaseller i rad fortsätter vi att växa och tar nya marknadsandelar!

Tjänstebeskrivning

Som Redovisningsekonom hos Bredablick förvaltning lär du känna företaget och fastighetsförvaltningsbranschen från grunden. Den första tiden av din anställning kommer du att få lära dig mycket och hjälpa kundansvariga med löpande redovisning. Beroende på hur fort du lär dig kommer du få mer ansvar och börja med upprättande av bokslut, kvartalsrapporter och budget för 10-15 bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Bokföring och registrering av leverantörsfakturor
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämning av balans- och resultaträkningar
  • Delaktig i upprättande av bokslut, kvartalsrapporter och budget
  • Kundservice i form av viss telefonsupport
Krav på person

Vi söker dig med intelligens och organisatorisk förmåga som vill utvecklas inom redovisningsområdet och som gillar att utmanas. Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning, utveckling och möjlighet att överträffa förväntningar. På vägen kommer vi se till att du får den kunskap och verktyg som krävs för att ta nästa steg.

Vi söker dig som är nyexaminerad och har en kandidatexamen inom företagsekonom. Du kan även passa i rollen om du arbetat med redovisning i ett eller två år efter examen.

Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter utan det viktiga är att du har viljan och drivet att lära dig.

Det är viktigt att du är serviceminden och tycker det är roligt att prata med människor eftersom du har dialog direkt med våra kunder.

Som person är du analytisk, noggrann och har en stark initiativförmåga. Som medarbetare hos oss på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8-17
Plats: Sveavägen 151, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på nr. 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation

Bredablick Förvaltning är en del av Bredablickgruppen och förvaltar bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt juridik. Inom bolagsgruppen kan Bredablick även erbjuda tjänster inom fastighetsrådgivning, underhållsplanering, byggprojekt och byggservice. Våra tjänster bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer för att skapa en transparent tjänst utformad utifrån kundens specifika behov.
Läs mer om företaget på bredablickforvaltning.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisningsassistent, ekonomiassistent, junior redovisningsekonom, företagsekonomi, kandidatexamen, nyutexaminerad, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.