Är du nyexaminerad inom företagsekonomi och vill arbeta med redovisning?

Är du nyexaminerad inom företagsekonomi och vill arbeta med redovisning?

Tjänstebeskrivning

Är du i början på en yrkesbana inom redovisning? Vill du komma till ett bolag där du får chansen att utvecklas och göra karriär? Då har vi tjänsten för dig!

Som Redovisningsekonom hos Bredablick förvaltning lär du känna företaget och fastighetsförvaltningsbranschen från grunden. I första hand kommer du att hjälpa våra kundansvariga med löpande redovisning. I ett senare skede kommer du även vara ansvarig för upprättande av bokslut, kvartalsrapporter och budget för 10-15 bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Bokföring och registrering av leverantörsfakturor
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämning av balans- och resultaträkningar
  • Delaktig i upprättande av bokslut, kvartalsrapporter och budget
  • Kundservice i form av viss telefonsupport
Krav på person

Vi söker dig med intelligens och organisatorisk förmåga som vill klättra snabbt på karriärstegen. Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning, utveckling och möjlighet att överträffa förväntningar. På vägen kommer vi se till att du får den kunskap och verktyg som krävs för att ta nästa steg.

Du har en examen i företags- eller nationalekonomi. Antingen är du nyexaminerad eller så har du 1-2 års erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå alternativt från förvaltningsbranschen.

Du behöver inte nödvändigtvis ha arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter utan det viktiga är att du har viljan och drivet att lära dig.

Som person är du serviceminded, analytisk, noggrann och har en stark initiativförmåga. Som medarbetare hos oss på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8-17
Plats: Sveavägen 159, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Oscar Dahl på nr. 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bredablick Förvaltning är en del av Bredablickgruppen och förvaltar bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter. Vi erbjuder tjänster inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt juridik. Inom bolagsgruppen kan Bredablick även erbjuda tjänster inom fastighetsrådgivning, underhållsplanering, byggprojekt och byggservice. Våra tjänster bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer för att skapa en transparent tjänst utformad utifrån kundens specifika behov.

Läs mer om företaget på bredablickforvaltning.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisningsassistent, ekonomiassistent, junior redovisningsekonom, företagsekonomi, kandidatexamen, nyutexaminerad