Webbutvecklare till Bonnier Magazines & Brands

Webbutvecklare till Bonnier Magazines & Brands

Är du en driven utvecklare som vill arbeta på ett marknadsledande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som satsar på dig och ger dig förutsättningarna för att lyckas? Sök då tjänsten som webbutvecklare på Bonnier Magazines & Brands.

Om företagetBonnier Magazines & Brands är en del av den familjeägda mediekoncernen Bonnier AB , som har cirka 350 företag och varumärken i 14 länder.

Bonnier Magazines & Brands har legat i framkant gällande användarupplevelsen sedan år 2012. Deras läsare tar del av ett stort utbud av olika typer av magasin, tidningar och böcker men även digitala produkter, mobila tjänster, webb-tv och nyhetsbrev.

Läs mer om Bonnier Magazines & Brands här: https://bonniermag.se/

ArbetsuppgifterUtveckling och tillväxt präglar arbetet på Bonnier Magazines & Brands och med rätt driv samt vilja erbjuds du som webbutvecklare stora utvecklingsmöjligheter. Du arbetar agilt i samarbete med ditt team och fokuserar på de gemensamma webbplattformarna för de olika magasinen. Ni arbetar tillsammans med fokus mot webbplatser och applikationerna i syfte att skapa den optimala kundupplevelsen. Teamet du arbetar i präglas av god trivsel, öppet klimat och positiv stämning.

Rollen som webbutvecklare innefattar varierande arbetsuppgifter så som utvärdering, testning, vidareutveckling av produkterna samt praktisk användning. Du samlar in data, utvecklar och integrerar annonssystem, skriver kod och distribuerar, gör research inför projekt samt felsöker och löser problem.

Formella krav
  • Utbildning med datainriktning eller likvärdig inriktning
  • Goda kunskaper inom HTML, CSS, PHP och JavaScript
  • Flytande i engelska i tal och skrift. Gör du dig förstådd på svenska är det ett stort plus
Meriterande:
  • Utvecklat i WordPress plattform
  • Tidigare erfarenhet som utvecklare, yrkeserfarenhet eller praktik
  • Erfarenhet av Google Analytics och UX-fokuserad utveckling
För att trivas i rollen som webbutvecklare på Bonnier Magazines & Brands ser vi att du är driven med viljan att ständigt utvecklas i din roll. Utöver ditt stora tekniska intresse är du som person initiativtagande och motiveras av en miljö inom vilken du får yttra dina idéer. Du är självgående i ditt arbete och kan genomföra dina arbetsuppgifter på egen hand. Samtidigt är du lyhörd och intresserad av att lära dig av dina kompetenta medarbetare. Eftersom du ingår i ett team bör du vara en lagspelare som gärna använder din goda problemlösningsförmåga i samarbeten med andra.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din tekniska kunskap. Vidare är det av stor vikt att du, likt utvecklar-teamet på Bonnier Magazines & Brands, har ambitionen att bibehålla en familjär och öppen arbetsmiljö samt fortsätta ligga i framkant med fokus på användarupplevelse.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: webbutvecklare, utvecklare, applikation, html, css, php, javascript, laravel, ux, google analytics, wordpress, developer, web-developer, development, platform, user experience, Stockholm, bonnier, bonnier magazines & brands, test, kod
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.