Webbansvarig / Digital marknadsförare / Web marketer

Webbansvarig / Digital marknadsförare / Web marketer

Har du ett intresse för marknadsföring via digitala plattformar? Är du van vid att optimera webbsidor för ökad konvertering? Har du stark kompetens inom SEO och Google Analytics? I denna roll erbjuds du en ny roll där ditt syfte är att utveckla arbetet med marknadsföring inom digitala plattformar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är verksamma värmepumpar och luftkonditionering. Bravura söker nu för kunds räkning en en webbansvarig/digital marknadsförare. Mer information ges vid en första telefonavstämning.

ArbetsuppgifterSom digital marknadsförare ansvarar du för företagets digitala plattformar; hemsida, affärsportal och webbshop. Detta innebär att du arbetar med att optimera strukturen på webbplatserna, förvalta och skapa nytt innehåll på webben samt arbeta för att öka användarvänligheten. I rollen är det ett primärt fokus på att SEO-optimera hemsidan både tekniskt och innehållsmässigt. Du arbetar analytiskt och håller dig uppdaterad gällande förändringar av algoritmer på google m.m. Som digital marknadsförare implementerar du de förändringar och förbättringar som behöver göras inom SEO. Du jobbar datadrivet och fattar beslut baserat på användarnas beteende på sajten, Google Analytics är därmed ett av de viktigaste verktygen i ditt dagliga arbete. Du kommer initialt arbeta med att optimera webbsidan och lägger stort fokus på slutanvändarvänligheten genom att analysera och basera på data.

I förlängningen kan även arbete med sociala medier ingå i arbetsuppgifterna. Inledningsvis lägger du dock ett primärt fokus på optimering av de digitala plattformarna.

Detta är en ny roll hos företaget och det finns därmed stora möjligheter att vara med och forma rollen tillsammans med marknadsteamet, som i dagsläget består av två medarbetare.

Vid ansökan önskar vi att du i ditt CV gör det tydligt hur och vad du arbetat med inom SEO och Google Analytics.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, helst med fokus på webb
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som digital marknadsförare, vi ser gärna att detta framgår tydligt i CV
  • Erfarenhet av att arbeta i CMS-system. Har du erfarenhet av AEM är det meriterande, men inget krav
  • Djupgående förståelse och kunskap i att arbeta inom Google Analytics och med SEO, vi ser gärna att detta framgår tydligt i CV
  • Meriterande med erfarenhet av att arbeta i en affärsnära och datadriven marknadstjänst
  • Erfarenhet av att arbeta med Adobe InDesign och Photoshop är meriterande
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier, främst Facebook och LinkedIn, är meriterande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
För att trivas i denna roll är du en person som motiveras av att sätta dina egna ramar och utforma rollen efter de behov du identifierar. Du är handlingskraftig och van vid att arbeta självständigt. Eftersom rollen är ny krävs det att du är initiativtagande och inte räds för att lyfta dina förslag och idéer. Du har förmågan att identifiera behoven, sätta en strategi och få saker att hända. Du förstår vikten av att vara flexibel och kan arbeta över gränser i din arbetsroll.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: webbansvarig, digital marknadsförare, digital marketing, SEO, sökordsoptimering, webbadministratör, Google Analytics, Google Adwords, webbmarknadsföring, marknadföring, marknadsassistent, marknadskoordinator, digital marketing, growt marketer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!