Visningsvärd till Ikano Bostad

Visningsvärd till Ikano Bostad

Vill du vid sidan av dina studier ha ett givande och meriterande extrajobb? Den här tjänsten är perfekt för dig som är kommunikativ och vill arbeta på ett expansivt och prestigelöst företag samtidigt som du får en unik inblick i fastighetsbranschen.

Om företagetIkano Bostad förvaltar cirka 5 800 hyreslägenheter och har idag cirka 1200 lägenheter i produktion. De anställda hos Ikano Bostad delar värderingar som innefattar att våga gå sin egen väg, arbeta tillsammans och vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad är en del av den internationella företagsgruppen Ikano med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel.

ArbetsuppgifterSom visningsvärd kommer du att assistera mäklare under visningar där du välkomnar och registrerar besökare. Du kommer även att arbeta under besiktningar där du hjälper kunder att hitta sina lägenheter. Vidare kan säljrelaterade arbetsuppgifter på Ikano Bostads kontor i Sundbyberg förekomma.

Arbetet kommer huvudsakligen att vara förlagt dagtid på vardagar och du förväntas kunna arbeta minst ett pass i veckan.

Formella krav
  • Pågående högskolestudier, meriterande med koppling till fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av servicearbete, exempelvis inom sälj, butik eller reception
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, utöver svenska och engelska är det meriterande om du talar fler språk
För att lyckas i rollen som visningsvärd är du en positiv teamspelare som brinner för att ge den bästa möjliga servicen, såväl internt som externt. Du är trygg i mötet med nya människor samtidigt som du är kommunikativ och lyhörd för kundens behov. Vidare är det viktigt att vara påläst inför varje arbetspass för att hålla sig uppdaterad och därför ser vi att du är en ansvarstagande person. Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för bostäder och nyproduktion och därför är dina studier med fördel kopplade till fastighetsbranschen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: visningsvärd, kundservice, försäljning, fastighetsbranschen, mäklare, Ikano Bostad, Stockholm, Barkaby, student, extrajobb, mäklarassistent, assistent, fastighet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.