Vill du jobba med service / administration i Stockholmsområdet?

Vill du jobba med service / administration i Stockholmsområdet?

Har du erfarenhet av service och administration? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura har återkommande flertalet tjänster inom området och vill höra mer om din erfarenhet och kompetens inom service och administration!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom IT-support, servicedesk, 1st line support, helpdesk och on-site support. Detta är roller som Bravura är vana att rektyera och vi har många kunder som just nu letar efter sin nästa medarbetare.

ArbetsuppgifterPå Bravura har vi återkommande förfrågningar efter kompetens inom administration och service. Såväl junior som seniora positioner för både rekryteringar och konsultuppdrag. Exempel på roller och tjänsteområden som vi har återkommande behov av är följande:
  • Administration / orderhantering
  • Kundtjänst / kundservice
  • Reception / kontorsservice
Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig omgående!

Formella krav
  • 1-3 års erfarenhet av kundservice / kundbemötande eller administration / orderhantering
  • Flytande språkkunskaper i svenska, både tal och skrift
För att lyckas inom detta område tror vi att du är ytterst serviceinriktad och trivs i en roll vars främsta syfte är att underlätta och stötta medarbetare och övriga i organisationen. Vi tror att du är social, kommunikativ och kopplat till administrativa uppgifter värdesätter du noggrannhet och struktur.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, kundservice, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, administratör, administration, orderhantering, Stockholm, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.