Vill du jobba med IT-support / 1st line / Servicedesk i Stockholmsområdet?

Vill du jobba med IT-support / 1st line / Servicedesk i Stockholmsområdet?

Har du erfarenhet av IT-support eller är nyexaminerad inom IT? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura sitter ständigt med flertalet tjänster inom området och vill höra om din kompetens och ditt intresse att utvecklas inom IT!

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom IT-support, servicedesk, 1st line support, helpdesk och on-site support. Detta är roller som Bravura är vana att rektyera och vi har många kunder som just nu letar efter sin nästa medarbetare.

ArbetsuppgifterIT-branschen fortsätter att växa och spännande företag letar ständigt efter nya talanger inom IT och support. Vi har tjänster för dig som vill ta nästa steg, oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har varit i branschen ett par år. Vi vill träffa dig som har ett genuint teknikintresse och höra vad du är intresserad av för att kunna matcha din kompetens och intresse med rätt jobb och arbetsgivare. Dagligen kontaktar vi spännande kandidater från vår databas för att berätta om tjänster inom deras område. Just nu har vi flertalet efterfrågningar dels efter kompetens med erfarenhet av IT-support, dels nyexad kompetens inom IT.

Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig omgående!

Formella krav
  • Nyexaminerad inom IT från gymnasiet eller eftergymnasial utbildning
  • 1-3 års erfarenhet av IT-support / Servicedesk / 1st line support
Kompetenser som ofta efterfrågas:
  • Active Directory
  • Windowsmiljöer
  • Office 365
  • Flytande språkkunskaper i svenska, både tal och skrift
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett genuint teknikintresse och har viljan att utvecklas inom området. Du är social och kommunikativ som person och du delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Du brinner för att lösa tekniska problem och vill alltid ge förstklassig service till användarna.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT-support, 1st line, first line, servicedesk, service desk, helpdesk, nyexad, nyexaminerad, förutsättningslöst, nätverk, server, AD, active directory, office 365, O365, SQL, ITIL, Microsoft, Windows, dator, drift, brandvägg, säkerhet, databas
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.