Vill du arbeta som ekonomiassistent och kan börja omgående?

Vill du arbeta som ekonomiassistent och kan börja omgående?

Är du i början av din karriär inom ekonomi och trivs i en flexibel arbetsmiljö? Vi söker dig som har ett sinne för siffror och vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget då företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning medarbetare inom ekonomi. Vårt kundföretag verkar i en teknisk bransch och är en aktör i framkant inom sitt område. Du kommer vid inledande samtal få reda på vilket kundföretaget är. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterI tjänsten arbetar du med varierade uppgifter inom företagets faktureringsavdelning. Du ger support såväl internt som externt och hanterar det dagliga inflödet av förfrågningar och ärenden gällande fakturor. Faktureringsärendena är av varierad komplexitet och du förväntas alltid ge förstklassig support i de ärenden du tar dig an. Du arbetar såväl med löpande uppgifter som med felsökning i fakturaflödet, där du utreder, analyserar och åtgärdar eventuella fakturaavvikelser. I rollen ingår det till viss del även posthantering.

Du ingår i ett kompetent faktureringsteam och tillsammans är ni 18 personer. Du arbetar nära dina kollegor på avdelningen samt med andra ekonomiavdelningar. Tillsammans utgör ni en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

Formella krav
  • Minst ett års erfarenhet av arbete med ekonomirelaterade uppgifter, exempelvis ekonomiassistent inom kund- eller leverantörsreskontra
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Meriterande om du tidigare arbetat i kundsupport eller annan servicerelaterad roll
  • Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du är relationsorienterad och tycker om att ha många kontaktytor. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Du är lösningsfokuserad, har förmågan att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: April 2021
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, fakturahantering, heltid, Stockholm, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!