Videotekniker / Säkerhetstekniker / CCTV till Carrier Fire & Security

Videotekniker / Säkerhetstekniker / CCTV till Carrier Fire & Security

Har du erfarenhet av tekniskt arbete inom övervakning, CCTV, passagesystem eller brandlarm? Är du nyfiken som person och har ett stort tekniskt intresse? Hos Carrier Fire & Security erbjuds du en bred roll som videotekniker med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Carrier Fire & Security.

Om företagetCarrier Fire & Security är en del av Carrier Global Corporation. De tillhandahåller ett brett sortiment av säkerhet- och brandskyddslösningar. De skapar skräddarsydda lösningar för att möte deras kunders behov av projekt. Carrier Fire & Security erbjuder även support till partners. Här tillhör du den nordiska organisationen på ca 18 personer. Du arbetar på kontoret i Kista där det svenska teamet om sex anställda sitter vilket består av säljare samt teknisk support.

ArbetsuppgifterI rollen som säkerhetstekniker arbetar du i en varierad roll. Din primära uppgift är att ansvara för alla inkommande ärenden från Carrier Fire & Securitys kunder och agera 3rd line. De ärenden som inkommer kan vara både via telefon och e-mail och rör tekniska frågor kring produkterna kopplat till säkerhet och övervakning. Du arbetar främst via fjärrstyrning med att exempelvis felsöka och programmera kameror samt guida kunden rätt i produkten. Du tillhör ett nordiskt supportteam om sex personer.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av en teknisk roll inom övervakning och CCTV såsom säkerhetstekniker, drifttekniker, teknisk support eller liknande
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskap inom norska, finska eller danska
I rollen som videotekniker ser vi att du har ett stort tekniskt intresse och villig att lära dig den kunskapen du inte besitter. Vi ser att du är nyfiken och vågar vara självgående i ditt arbete. Därtill är det ett stort plus om du är intresserad av försäljning och jobbar proaktivt med detta i din roll som tekniker. Som person tror vi att är en du är en strukturerad och noggrann person som gillar problemlösning. Vidare är det viktigaste att du har intresset att lära dig mer inom området samt har rätt driv och inställning.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundsupport, teknisk support, tekniker, videotekniker, IT, teknik, CCTV, övervakning, passagesystem, säkerhetstekniker, technical engineer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!