Verksamhetsprojektledare / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Verksamhetsprojektledare / Teknisk Projektledare till Grant Thornton

Vill du arbeta med projektledning hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Vi söker dig med lösningsfokuserad inställning, flerårig erfarenhet av projektledning samt med en god teknisk förståelse.

Om företagetGrant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag där du som anställd får chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Bolaget har 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige och tillhandahåller tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Under ett år stöttar de över 27 000 företag och organisationer i Sverige i ekonomiska frågor. Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade och framtidsorienterade diskussioner hjälper de deras kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling.

Grant Thornton sitter i fina lokaler mitt i city, i samma hus som uppgången från Hötorgets tunnelbanestation. Dem är 430 personer som jobbar på huvudkontoret. Om du börjar hos Grant Thornton kanske du har lust att träna på lunchen med en kollega i gymmet som finns i samma hus.

Vi frågade rekryterande chef Henrik om vad han tycker gör Grant Thornton unikt?

''Jag skulle säga att det som gör GT unikt är att det finns en vilja att utveckla företaget tillsammans över affärsområden och stabsfunktioner och att man hjälper varandra. Dessutom så har vi väldigt många och bra förmåner där betald övertid och hälsobaren sticker ut.''

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare ingår du i Grant Thorntons projektkontor där du ansvarar för att leda och driva projekt med varierad storlek och komplexitet. Tillsammans med dina kollegor i projektgruppen leder och säkerställer du att ni levererar och genererar värde till hela organisationen. I samråd med verksamheten avgör du vilket det bästa sättet är att leverera projektet på, antingen genom en traditionell projektplaneringen eller med en mer agil hållning.

Du har en central roll där du samarbetar med olika funktioner inom bolaget, där du som projektledare agerar brygga mellan projektorganisationen och verksamheten. Du behöver därför vara lyhörd inför verksamhetens behov för att kunna översätta dem till krav. Här läggs stor vikt vid din förmåga att leda, samla in krav för att sedan lämna över resultatet till berörda parter.
Som person är du bra på att dela med dig av din kunskap, skapa goda relationer och bygga nätverk med kollegor i organisationen. Grant Thornton befinner sig just nu i en förändringsresa där din tekniska kunskap och expertis bidrar till att säkerställa bolagets fortsatta tillväxt.

Formella krav
  • Goda erfarenheter av att leda verksamhets- och tekniska projekt ex. systemimplementation
  • Goda erfarenheter av att leda, arbeta och förmedla kravställning och behovsanalys
  • Goda meriter i tidigare projekt
  • Eftergymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
* Van att använda projektverktyg som t.ex. Jira, Azure DevOps

För att lyckas och trivas i rollen som projektledare så behöver du vara driven och trivas med att arbeta både individuellt och i grupp. I och med din gedigna erfarenhet av projektledning samt din tekniska kompetens är du van att självständigt leda projekt under ett högt tempo, där du på egen hand skapar rutiner och struktur. Du trivs i en roll där du på egen hand kan ta beslut och ser vad som bör prioriteras inom projekten. Slutligen ser vi att du motiveras av att bidra så att hela organisationen tillsammans skapar värde för kunderna.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Grant Thornton

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, IT, projektledare, GT, Grant Thornton, teknisk projektledning, veksamhetsprojekt, systemimplementation, kravställning, behovsanalys, projekt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.