Verifieringsingenjör till Scanreco

Verifieringsingenjör till Scanreco

Har du erfarenhet som verifieringsingenjör och vill bli en del av ett väletablerat företag med tillväxt? Trivs du i en roll med frihet under ansvar? Hos Scanreco erbjuds du en flexibel roll där du blir en del av en ett team med en god gemenskap.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Scanreco.

Om företagetScanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare. Idag har företaget drygt 150 anställda med en omsättning om ca 470 MSEK. Företagets utvecklingsavdelning är i en expansiv fas och de söker nu en verifieringsingenjör till deras Verification & Compliance-grupp som består av 6 personer.

ArbetsuppgifterSom verifieringsingenjör kommer du att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för all verifiering och certifiering av Scanrecos produkter. I Scanrecos gediget utrustade testlabb utför man de flesta pre-compliancetester inom EMC, klimat och mekanik. I ditt arbete ingår det även att granska och skriva kravspecifikationer, läsa/tolka standarder, ta fram testplaner, och sedan ansvara för att alla tester blir utförda. Certifiering och landsgodkännanden för radio, maskin- och elsäkerhet är sedan en fortsättning av det arbetet.

Till största delen kommer du att vara placerad i Scanrecos fina lokaler i Sätra där utveckling, administration samt produktionen sker. Resor till olika externa test- och certifieringsinstitut kan förekomma.

Formella krav
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande, gärna inom elektroteknik eller liknande
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inkluderat liknande arbete med verifiering, provning, kvalitet och regulatoriskt arbete
  • Goda kunskaper i svenska och teknisk engelska i tal och skrift
  • Meriterande med kunskaper inom följande områden: radioteknik, produktcertifiering mot radio- och maskindirektiven, miljötålighet, EMC och säkerhetsklassade system (enligt ISO 13849 eller IEC 61508)
För att trivas i rollen är du kommunikativ och trygg i samarbete med andra då du ser fördelarna med att vara en del av en sammansvetsad grupp där man alltid hjälps åt. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dessa framåt på eget bevåg. Det är en självklarhet för dig att planera och hålla tidsplaner. Slutligen har du ett strukturerat arbetssätt och är noga med att utföra dina arbetsuppgifter med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sätra, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, certifieringsingenjör, elektronik, elektroteknik, certifiering, stockholm, scanreco, verifieringsingenjör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!