Vaktmästare

Vaktmästare

Är du praktiskt lagd och trivs i en serviceinriktad roll? Vi söker för kunds räkning en Vaktmästare för spännande uppdrag.

Om företagetOrganisationen verkar inom samhällsutveckling och fokuserar på tillgänglighet, miljö och en långsiktigt hållbar kollektivtrafik. Att jobba hos dem är att göra skillnad, både nu och i framtiden. Var med du också!

I gruppen ingår i dag 2 vaktmästare och en timvikarie. Vaktmästeriet bemannas måndag - fredag mellan kl. 7.00-17.00. Arbetstiderna är schemalagda.

ArbetsuppgifterI rollen som vaktmästare kommer du att arbeta med många varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: posthantering, distribuera internpost, ta emot och skicka paket, hantera rekommenderad och avgående post, ta emot och skicka bud och göra beställningar. Vidare ansvarar du för att ta emot felanmälningar från kontorets medarbetare samt att göra bedömning av anmälan, kopplat till detta hanterar du enklare uppdrag själv. Du ansvarar för kontorets kopiatorer gällande felanmälningar, akuthjälp och avläsning av maskiner. Du fungerar även som backup för teknisk utrustning i organisationens konferensrum.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God vana av att arbeta med datorer samt kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är serviceinriktad då du kommer att ha daglig kontakt med medarbetare och leverantörer. Vidare ser vi att du är lyhörd, flexibel och trivs med att arbeta praktiskt. Det är även en fördel om du är tekniskt lagd.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.