VVS-/energi-ingenjör till växande bolag

VVS-/energi-ingenjör till växande bolag

Brinner du för energi och miljö? Trivs du dessutom med att arbeta i olika projekt och ha varierade arbetsuppgifter? Här finns möjligheten att arbeta i ett välmående företag mot stora fastighetsägare i stor-Stockholm.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TQI Consult VVS AB.

Om företagetFöretaget startade 1994 sin verksamhet som idag sysselsätter cirka 50 medarbetare och kontoren återfinns i Stockholm, Varberg och Kalmar. De arbetar som rådgivande ingenjörer inom VVS, kyla samt styr och övervakning. Med hög kvalitétsmedvetenhet projekterar de installationslösningar i fastigheter samt tillhörande kringtjänster såsom besiktningar, dokumenthantering och energisamordning.

ArbetsuppgifterI rollen som VVS-/energiingenjör arbetar du tillsammans med ett team på företagets olika projekt. Du arbetar i nära samarbete med den ansvarige konstruktören för projektet där du får olika ansvarsområden tilldelat till dig. I ditt dagliga arbete ingår bland annat energiberäkningar, inneklimatberäkningar och transmissionsberäkningar. Vidare arbetar du med projektets ventilation, Klimat och rörsystem samt är involverad i projektets materialval. Därtill är du med och skapande av VVS-tekniska handlingar samt projektera ventilation, värme, kyla och vatten och samordnar installationer med andra yrkesgrupper.

Du arbetar med flera projekt parallellt där projekten varierar i omfattning och längd. Till en början kommer hjälp och möjlighet till konsultation alltid finnas nära men ju mer bekväm du blir i rollen desto större ansvar kommer du också att få. På sikt är tanken att du via en utvecklingstrappa ska utvecklas vidare inom företaget.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom byggnadsfysik, installationsteknik, miljö eller liknande
  • Kunskaper i AutoCad och MagiCAD
  • Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska
För att trivas i rollen är du en strukturerad person med en god förmåga att driva ditt arbete framåt på ett noggrant sätt. Då du tillhör flera projekt parallellt och därmed samarbetar med olika team ser vi vidare att du har en stark kommunikativ förmåga, god samarbetsförmåga och ett stort miljöintresse. Avslutningsvis ser vi att du är en person som trivs med att ta stort eget ansvar med en god förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, Energi, Ingenjör, VVS-ingenjör, Energingejör, klimat, TQI, projekt, transmissionsberäkningar, autoCAD, MagiCAD, byggnadsfysik, installationsteknik, miljö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.