Utvecklare till innovativa Medicolle

Utvecklare till innovativa Medicolle

Arbetar du som utvecklare? Lockas du av att arbeta inom MedTech och är tillgänglig omgående för ett kortare uppdrag? Vi söker dig som vill arbeta i en meriterande roll med hög flexibilitet.

Om företagetMedicolle är ett väletablerat nordiskt MedTech företag, som skapar innovativ och högkvalitativ hård- och mjukvara inom Optometri och Oftalmologi. Företagets huvudkontor ligger i Tyresö där företagets grundare samt utvecklingsverksamhet sitter. Företagets värdegrund är att erbjuda högkvalitativa produkter samt representera världsledande tillverkare.

En av Medicolles produkter är en kamera som används för att fota ögon hos för tidigt födda barn, vilket ger ett utökat underlag för medicinsk diagnostisering.

ArbetsuppgifterSom utvecklare kommer du in i slutskedet av ett utvecklingsprojekt för bildupptagningsprodukten. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefattas av justeringar av funktioner i gränssnittet och debuggning av kod. Dina arbetsuppgifter kommuniceras av Medicolles projektledare som du även rapporterar till. Det nya systemet och gränssnittet ska appliceras på Medicolles produkter och är kompatibelt med olika plattformar och enheter. Hos Medicolle får du möjlighet att ta del av industrispecifika standarder som styr kravställningen på mjukvara som används inom branschen. I den här tjänsten finns goda möjligheter för att vara flexibel med var och när du arbetar.

Formella krav
  • Eftergymnasiala studier eller arbetslivserfarenhet inom relevant område så som datateknik, informationsteknik eller systemvetenskap
  • Kunskaper inom Visual Studio, C#, .NET och GUI-utveckling (WPF/xaml)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det blir slutfört i tid. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare motiveras du av problemlösning och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Medicolle. Uppdraget är på heltid och varar i minst en månad. Det finns möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att du och Medicolle trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Tyresö, med goda möjligheter att arbeta remote
Lön: Omgående

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord programmering, utveckling, Visual Studio, C#, .NET, GUI, WPF/xaml, datateknik, informationsteknik, systemvetenskap, heltid, remote, tyresö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.