Utvecklare till PostNord Strålfors

Utvecklare till PostNord Strålfors

Brinner du för IT och nära kundrelationer? Vill du vara med och utvecklas i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation?

Om företagetPostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter till mer personliga och starkare kundrelationer. Vi erbjuder en digital plattform som möjliggör sömlös kommunikation oberoende av vilken kanal mottagaren efterfrågar. Fokus för arbetet är att skapa en positiv upplevelse för våra kunders konsumenter.

PostNord Strålfors ingår i PostNordkoncernen, den ledande kommunikations - och logistikkoncernen i Norden. PostNord Strålfors har verksamhet i 4 länder och cirka 750 anställda och en omsättning på 2,1 miljarder (2016).

Här erbjuds du en inspirerande och kreativ miljö med erfarna kollegor på ett företag som är ledande på marknaden för digitala tjänster. Flera av våra kunder är marknadsledande inom sina områden på den nordiska marknaden. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Det är stort fokus på kundupplevelsen för både våra kunder och deras kunder.

Du kommer att tillhöra en utvecklingsgrupp som är ett mindre team och erbjudas en gedigen introduktion i såväl företaget som arbetsuppgifterna. I tjänsten ingår schemalagd 2nd line IT-jour.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter är att designa, utveckla och anpassa programvara för produktion och administration i .Net-miljö, samt dokumentation. Du arbetar även med implementation och integration av nya och befintliga kunder i programvaran för produktion, för att hantera kundernas material på ett korrekt sätt. Projektledning av mindre förändringsuppdrag samt teknisk pre-sale tillsammans med säljare kan förekomma då du bidrar med dina kunskaper. Som en naturlig del i det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med de olika delarna i organisationen så som produktionen, sälj, monitoring samt servicedesken. Även kontakt med kunder och leverantörer ingår i arbetet.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning i data - eller systemvetenskap eller liknande med inriktning mjukvaruutveckling
  • Grundläggande kunskaper och intresse inom programmering, gärna i Microsoft Visual Studio (VB och/eller C#) och databaser.
  • Meriterande med erfarenhet av Readsofts produkter Invoices, Forms, XBound och Documents
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Som person är du driven och har en nyfikenhet för att utforska och lära dig nya saker. Du har också ett starkt intresse för hur moderna IT-lösningar gör det möjligt för verksamheten att utvecklas. Att samarbeta tillsammans med andra är något du trivs med då du tycker det är givande att ha många olika kontaktytor. Du är mån om att utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt då du har förmågan att se detaljer i arbetet samtidigt som du kan se en helhet. Du har en analysförmåga då det är naturligt för dig att förstå ett problem genom att analysera det för att komma vidare i arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutveckling, systemutvecklare, programmering, programmerare, datavetenskap, junior, utvecklare, stockholm, heltid, postnord,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.