Utvecklare / Systemutvecklare / Mjukvaruutvecklare

Utvecklare / Systemutvecklare / Mjukvaruutvecklare

Brinner du för programmering och är nyfiken på en ny möjlighet i din karriär? Vi vill träffa dig som är intresserad av ett förutsättningslöst möte, för att i proaktivt syfte höra mer om dina kompetenser inom IT. Vår målsättning är att matcha dig utifrån dina kunskaper och drivkrafter med passande uppdrag längre fram.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterDin roll som utvecklare hos våra kunder varierar beroende på den specifika kundens behov och förväntningar. Du tar del av projekt kopplade till nyutveckling, testning, implementering, förvaltning och underhåll. Du är en naturlig del av ett utvecklingsteam och bidrar med din kunskap och kompetens. Vi söker såväl dig som är nyexaminerad till dig som redan har hunnit samla på dig några års erfarenhet inom mjukvaruutveckling. Självklart erbjuds du en introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Exempel på tjänster som vi ofta arbetar med:
 • Backend
 • Frontend
 • Fullstack
 • Webbutvecklare
 • .NET-utvecklare
 • Databasutvecklare
 • Embeddedutvecklare
Formella krav
 • Eftergymnasial utbildning inom IT och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper inom programmeringsspråk och tillhörande ramverk
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
 • Möjlighet att visa upp egna sidoprojekt (meriterande)
För att trivas i rollen är det viktigaste att du har ett genuint programmeringsintresse. Då arbetsuppgifterna är varierande ser vi att du är flexibel i din roll och tar ansvar för dina uppgifter. Du värdesätter förmågan att kunna leverera ren kod och en hög kvalitet. Vidare ser vi att du är nyfiken på att lära dig mer och är lösningsfokuserad. Du är en person som drivs av att jobba i team och att lösa tekniska problem.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, systemutvecklare, programmerare, programmering, webbutveckling, mjukvaruutveckling, C#, .Net, Javascript, HTML, fullstack, embedded, backend, frontend, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!