Utvecklare / SQL / C# / .Net till Palette

Utvecklare / SQL / C# / .Net till Palette

Har du goda kunskaper i SQL, .Net och/eller C# från utbildning eller arbete? Vill du jobba som utvecklare för ett marknadsledande webbaserat system tillsammans med ett kompetent och härligt team? På internationella Palette Software är möjligheterna att utvecklas är stora!

Om företagetPalette är marknadsledande i Norden på att automatisera processen från inköp till betalning med deras egenutvecklade produkt PaletteArena. De hjälper cirka 4500 kunder i 50 länder att koppla ihop inköp, fakturor och avtal. Palette har över 90% nöjda kunder som rekommenderar deras produkter till andra samt anser att det var en väl värd investering. I Sverige har företaget 100 medarbetare på fem orter med huvudkontoret placerat i centrala Stockholm. På Palette värderas sammanhållning högt. Förutom Kick-offs, och andra företagsaktiviteter hålls teammöten tre dagar i veckan och gemensam frukost på fredagar.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare på Palette programmerar du i huvudsak i C# och .Net. Palette förespråkar en platt arbetsfördelning vilket innebär att du till stor del har möjlighet att själv påverka vilken typ av uppgifter som du vill arbeta med. Du arbetar främst med tre typer av områden;
Nykundsimplementering, där du tillsammans med ditt team träffar kunder, identifierar kundbehov samt implementerar och integrerar lösningar.
Behovsanalys hos existerande kunder, där du arbetar med att utveckla och anpassa produkten efter kunders unika behov.
Identifiera och bearbeta eventuella problem med produkten.
Inledningsvis ges du individanpassad introduktion för att du ska lära dig och känna dig trygg med arbetsuppgifterna, arbetsmiljön och kollegorna. I rollen sitter du mestadels inhouse men en del resor inrikes och utrikes kan förekomma, särskilt om detta är något du uppskattar och trivs med. Arbetstiderna är 8-17 med viss möjlighet till flex.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, exempelvis system- eller datavetenskap
  • Arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och/eller ekonomi
  • Kunskap och erfarenhet inom .Net/C#
  • Kunskap och erfarenhet inom SQL
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av bokföring och/eller affärssystem
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet som konsult eller förvaltningsutvecklare
  • Meriterande med kunskap och/eller erfarenhet inom Frontend-utveckling
  • Meriterande med erfarenhet av Visual Basic
För att trivas i rollen är du social och ha en känsla för service då rollen som utvecklare innefattar mycket interaktion med såväl kunder som kollegor. Som person är du initiativtagande, ödmjuk och prestigelös och är inte rädd för att ställa frågor om det är någonting du inte kan. Vidare tycker du att det är roligt med problemlösning med programmering som verktyg.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Palette.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm city
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.