Utvecklare / Java / Fullstack / Big Data till Com Hem

Utvecklare / Java / Fullstack / Big Data till Com Hem

Har du ett brinnande intresse för IT och programmering och vill få möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna? Som utvecklare på Com Hem får du arbeta tillsammans med erfarna och mycket kompetenta kollegor och möjligheterna för att utvecklas är stora.

Om företagetCom Hem levererar tv, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag, och är en av Sveriges ledande operatörer med över 2 miljoner anslutna hushåll till deras nät. De har en hög ambition och den långsiktiga målsättningen är att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det vill de först och främst uppnå genom att erbjuda förstklassig tillgång till kommunikation samt leverera ett personligt bemötande och vara en leverantör med en proaktiv attityd till innovation och service. Som medarbetare blir du en avgörande pusselbit till detta då de anser att rätt talanger och lagarbete är nyckeln till framgång.
Hos Com hem som nu även är sammanslagna med Tele2 erbjuds du en stimulerande och kreativ arbetsmiljö med spännande initiativ och satsningar.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare tillhör du ett agilt och självorganiserande team på 10 medarbetare i företagets R&D avdelning. Du och ditt team arbetar med de senaste teknikerna där det huvudsakliga fokuset är att automatisera, utveckla och effektivisera de olika processer och tekniker som kunderna använder. Du utvecklar bland annat helt nya mobilanpassade webbapplikationer och arbetar med modern teknik i verksamhetskritiska projekt för att skapa största möjliga värde.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
  • Du har något års erfarenhet av systemutveckling.
  • Du har goda kunskaper i Java, Python och Angular. Har du dessutom kunskap inom GO är det starkt meriterande
  • Erfarenhet av Graphical User Interfaces ses som starkt meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som utvecklare ser vi att du är en driven och nyfiken person med ett stort teknikintresse. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte nya utmaningar och att lösa problem. Du är en nyfiken person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för dina prestationer. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga då du förväntas samarbeta med kollegor inom projekten.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutveckling, Java, JavaScript, Python, utvecklare, Angular, TCP/IP, Big Data, GUI Utvecklare, Developer, Programmering, Civilingenjör, Data, IT, network, router, Stockholm, Heltid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.