Utredare till Sveriges Tandläkarförbund

Utredare till Sveriges Tandläkarförbund

Har du erfarenhet i rollen som utredare och vill arbeta med frågor som rör tandläkarens roll i samhället? Vi söker dig som trivs i en roll där du har stor möjlighet att ta initiativ och påverka ditt arbete.

Om företagetSveriges Tandläkarförbund är en yrkesorganisation, inom Saco, för tandläkare. Utbildning, forskning, tandvårdens personalförsörjning, yrkesetik och kvalitet i tandvården är några av frågorna förbundet driver. Sveriges Tandläkarförbund ger ut Tandläkartidningen, bedriver kursverksamhet och främjar odontologisk forskning genom bland annat en årlig Odontologisk Riksstämma. Ca 7 500 tandläkare är medlemmar.
Nu söker vi en utredare som inom ramarna för förbundets områden är med och påverkar de frågor förbundet arbetar med.

ArbetsuppgifterSom utredare arbetar du i en bred roll där du i nära samarbete med kanslichefen ansvarar för att bevaka förbundets verksamhetsområden. Du arbetar med kunskapsuppbyggnad och representerar förbundet i olika arbetsgrupper. Som utredare utarbetar du remissvar samt initierar och driver projekt. I rollen ansvarar du för sakinnehåll vid påverkansaktiviteter som exempelvis seminarier och debattforum. Dina arbetsuppgifter innebär även att upphandla och hantera undersökningsmaterial och statistik som förbundet tar fram. Du är föredragande för styrelsen gällande ditt arbete och har breda kontaktytor såväl internt som externt. I din roll samarbetar du inom förbundet samt bygger och underhåller kontakter med nyckelpersoner i andra organisationer där du bland annat medverkar i relevanta Saco-nätverk.

Formella krav
  • Akademisk examen inom exempelvis statsvetenskap, samhällsvetenskap eller nationalekonomi
  • Flera års erfarenhet av arbete i rollen som utredare
  • Goda kunskaper om metodstöd för undersökningar och statistik
  • Erfarenhet från en politiskt eller förtroendevald styrd verksamhet
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Till den här rollen söker vi dig som har förmågan att arbeta självständigt och strävar efter att hela tiden lära dig mer om ditt expertområde. För att trivas i rollen är du en person som gärna kommer med idéer och tar initiativ. Du är flexibel och har enkelt för att anpassa dig till nya situationer. Vidare har du en analytisk förmåga och tar dig an komplexa frågeställningar på ett lösningsorienterat sätt. Då du i rollen kommer ha långtgående samarbeten ser vi att du är trygg i din kontakt med andra och trivs med att bygga upp nätverk.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sveriges Tandläkarförbund.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Gamla stan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utredare, utredning, tandläkare, tandläkarförbundet, fackförbund, fack, utredning, SACO
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.