Utesäljare / B2B / säljare till Debe Flow Group AB

Utesäljare / B2B / säljare till Debe Flow Group AB

Vill du kombinera din tekniska kompetens med en utvecklande roll som säljare? Motiveras du av att bygga långsiktiga kundrelationer? Debe erbjuder en spännande roll som teknisk utesäljare, där du får arbeta tillsammans med innovativa medarbetare i ett prestigelöst arbetsklimat.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Debe Flow Group AB.

Om företagetDebe Flow Group är en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Deras stora kunder finner man bland brunnsborrare, VVS-installatörer och grossister i Sverige och genom distributörer i andra länder. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg och är ca 80 anställda inom koncernen fördelat över Sverige och Norden.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk säljare hos Debe Flow Group ansvarar du för hela säljprocessen med prospektering, egen mötesbokning, kundbesök, offertskrivning och avslut. Kundbesöken sker allt ifrån ute på byggarbetsplatser till möten hos kunden. Du ingår i ett team om fyra säljare, där ni har ett gemensamt budgetansvar och du rapporterar till affärsområdeschefen.

Arbetstiderna är vardagar 7.30-16.45 förutom 7.30-14.00 på fredagar. Resor förekommer i arbetet.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom teknik, försäljning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet från CRM, försäljning, VVS och Grossist är meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort eget driv och ett genuint intresse för försäljning. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, du planerar och utför aktiviteter. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång samt driva projekt framåt. Du bidrar med idéer, nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt. Därtill har du en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, grossist, installatör, sälj, försäljning, pumpar, Debe Flow Group, debe, heltid, säljare, teknik, crm, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!