Utbildningsadministratör till Nackademin

Utbildningsadministratör till Nackademin

Är du intresserad av att arbeta som administratör med varierande uppgifter på en av Sveriges största yrkeshögskolor? Har du erfarenhet av att arbeta som administratör, har lätt för lära dig nya system och tycker om att ge service och support? Då är den här tjänsten rätt för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Nackademin har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nackademin en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Nackademin vill genom deras verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och arbetar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för mer än 25 år sedan och utbildar idag ca 2200 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare. Nackademin strävar efter mångfald där medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

ArbetsuppgifterI rollen som utbildningsadministratör tillhör du Nackademins Business supportteam på åtta personer där dina primära arbetsuppgifter kommer vara support, kommunikation samt administration i olika administrationssystem. Du arbetar dagligen med supportärenden via ett ärendehanteringssystem genom telefon- och mailkontakt med utbildningsledare och studenter. Du agerar som tekniskt stöd genom att ta emot felanmälningar, löser diverse ärenden självständigt och guidar sedermera användare till en lösning med bästa möjliga service. I rollen som utbildningsadministratör arbetar du med administration och registrering av uppgifter samt kommunikation med myndigheter gällande Nackademins studenter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Mycket god erfarenhet av administrativt arbete och administrativa system
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel
Meriterande
  • Erfarenhet som projektledare
  • Tidigare erfarenhet som utbildningsadministratör eller motsvarigt
För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt support. Du har lätt för att lära dig och sätta dig in i nya system samt räds inte för ett högt arbetstempo. Du är lösningsorienterad och är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt med administrativa uppgifter. Som person är du kommunikativ och serviceminded, du har lätt för att prata med människor och att ge support med god service faller dig naturligt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: augusti
Plats: Solna, Stockhom
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Admin, administratör, utbildningsadministratör, utbildning, Nackademin, support, ärendesupport, excel, teknik, felanmälningar, service, Solna, Stockholm, heltid, konsult
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!