Utbildare inom nätverk- och informationssäkerhet till Tutus Data

Utbildare inom nätverk- och informationssäkerhet till Tutus Data

Har du djupgående nätverkskunskaper med stort intresse för säkerhet på hög nivå? Är du även pedagogisk och har ett intresse för säkerhet och säkerhetsprodukter? Hos Tutus erbjuds du en utvecklande och utmanande tjänst!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Tutus Data AB.

För tjänsten görs en säkerhetsprövning på slutkandidaten och som ett minimum krävs EU-medborgarskap. Detta då tjänsten innebär att personen kommer att befatta sig med säkerhetskänslig verksamhet.

Om företagetTutus Data är ett privatägt svenskt företag, grundat 1992. Sedan start har de utvecklat högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar åt militär, myndigheter och företag för användning i verksamheter som kräver högsta nivå på säker kommunikation.

De är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter inom EU.

ArbetsuppgifterI rollen som utbildare ansvarar du, tillsammans med en till kollega, för system utbildning av Tutus Datas signalskyddssystemet SIGRID. Du ansvarar för att utbilda företagets kunder hands-on i en fysisk miljö där deltagarna även bekantar sig med hårdvaran. Utbildningarna sträcker sig mellan 3 - 4 heldagar. Du ansvarar även för att materialet i utbildningarna är uppdaterat i enlighet med gällande regelverk från svenska myndigheter. Systemet används för att skydda information på en säker hög nivå och används av personer med hög säkerhetsklassning. Deltagarna som du utbildar är främst nätverkstekniker, system- och nätdesigners med goda kunskaper inom nätverk och säkerhet. Utöver utbildningarna fylls din tjänst med lämpliga arbetsuppgifter i enlighet med dina tidigare erfarenheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Arbetslivserfarenhet från en tjänst som nätverkstekniker, system- eller nätverksdesigner, drifttekniker, 2nd line support av nätverk eller liknande
  • Förståelse och/eller erfarenhet av PKI och certifikat
  • Förståelse för nätverkssäkerhet, både fysiskt och digitalt
  • Förståelse för helheten i nätverkssystemlösningar
  • Flytande svenska i tal och skift
Meriterande:
  • Erfarenhet av Linux eller ett liknande operativsystem
  • Erfarenhet av större nätverk
  • Erfarenhet av nätverkshårdvara
För att lyckas i rollen har du en god kommunikativ förmåga och är bekväm i miljöer där du har kontakt med flera personer. Du är uppmärksam och tillmötesgående gällande dina kunder och trivs i dialog där det uppstår diskussioner. Du har även ett intresse för kundernas behov och ser lösningar i de problem som kunderna upplever. Därmed är du även tydlig och rak i din kommunikation gällande de regelverk som gäller och kan på ett pedagogiskt sätt förklara dessa för deltagarna.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkstekniker, drifttekniker, nätverksdesigner, 2nd line support, nätverk, säkerhet, SIGRID, säkerhetsinformation, information, VPN, tunnlar, FW, L2, L2, bryggad, Unix, Linux, Ubuntu, IPsec, MACSec, PKI, systemlösningar, mjukvara, hårdvara, utbildare, utbildningsansvarig, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!