Tysktalande Customer Support till Zaver

Tysktalande Customer Support till Zaver

Brinner du för att skapa den bästa kundupplevelsen och är tysktalande? Är du på jakt efter nya utmaningar och vill arbeta i en kundnära roll? Ta chansen och sök rollen som Customer Support till Zaver för att vara en del av deras spännande tillväxtresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Zaver.

Om företagetZaver är en snabbväxande fintech-startup som utvecklar innovativa betalningslösningar för att påskynda revolutionen av mobila betalningar. Ett första steg i Zavers resa är att ersätta fysiska kortläsare och äldre kassor med en blixtsnabb upplevelse. Deras vision är att bli länken mellan begagnade varors värld och nya varor. De brinner för ny teknik och kundupplevelser. Som ett nästa steg i deras utvecklingsresa är siktet inne på Tyskland och den tyska marknaden. Zaver har kontor beläget på Sveavägen och är idag 20 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som Customer Support ansvarar du för kontakt med kunder per telefon, chat och mail. Ditt huvudansvar är att ha kontakt med tyska kunder och arbetar med Zavers tjänster i Tyskland. Du tar emot inkommande samtal från företagets kunder och användare samt har ett proaktivt arbetssätt genom att analysera mönster och kundtransaktioner. Då kundnöjdhet är viktigt för Zaver för du vidare verkliga kundinsikter till produktutvecklingsteamet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i tyska och engelska i tal och skrift, meriterande med svenska
  • Tidigare erfarenhet inom en kundservicerelaterad roll är meriterande
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad och mån om att alltid sätta kunden i fokus. För att trivas i rollen är du snabbtänkt, vågar ta mycket eget ansvar och är orädd inför att testa nya idéer och tillvägagångssätt. Du har en vilja att jobba i en snabb, föränderlig och spännande miljö. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du är trygg i din yrkesroll.

Övrig information
Start: Slutet av sommaren
Plats: Sveavägen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer Support, kundtjänst, kundservice, heltid, direktrekrytering, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!