Trane söker Service Technician / servicetekniker

Trane söker Service Technician / servicetekniker

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som kyltekniker eller är du nyexaminerad inom kyl- och värmesystem och söker nästa steg i din karriär? Hos Trane erbjuds du en varierande och spännande tjänst där du får möjlighet att växa och utvecklas! Ansök redan idag!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura och det är uttalat att Trane har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Trane en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetTrane bidrar till sina kunders framgång genom att tillhandahålla innovativa, intelligenta och kundanpassade lösningar från ett brett utbud av energieffektiv utrustning. De tillverkar klimat, kylsystem och värmesystem till byggnader, industrier och fabriker detta för att skapa och upprätthålla säkra bekväma och effektiva arbetsmiljöer. Vidare jobbar Trane för att få en bättre värld genom att ge sina kunder högre prestanda med mindre miljöpåverkan. Trane värdesätter expertisen som har ackumulerats under årtiondena och använder denna för att erbjuda de lösningar kunderna behöver för att nå sina verksamhetsmål. Trane har en stabil global närvaro som fortsätter att växa i imponerande takt och söker nu ytterligare en person till teamet till rollen som servicetekniker i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som kyltekniker arbetar du ute hos Tranes kunder med planerade installationer, reparationer och underhåll. Du arbetar även med akuta adhoc ärenden. Vidare arbetar du med att planera, göra platsundersökningar och serviceförfrågningar. Produkterna som du arbetar med är klimat, kylsystem och värmesystem till byggnader, industrier och fabriker. Rollen innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare.
Trane ger dig möjligheter att arbeta direkt för en ledande tillverkare, vilket ger dig tillgång till teknisk support, utbildning och möjlighet att växa inom företaget.
  • Utföra installationer, reparationer och underhåll
  • Utföra platsundersökningar och serviceförfrågningar
  • Utveckla och värna om relationer med kunder, leverantörer och kollegor
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Kylcertifikat kategori 1
  • Eftergymnasial utbildning inom området
  • Du har B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom området
Som person är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Du sätter alltid kunder i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Du missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. I rollen som servicetekniker pratar du dagligen med kunder och du trivs med att ta första steget till samtal samt har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Skarpnäck
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicetekniker, service technician, fälttekniker, fältservicetekniker, teknik, underhåll, reparationer, felsökning, trane, stockholm, resande, heltid, skarpnäck, klimat, kylsystem, värmesystem, installationer, reparationer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!