Trade Marketing Coordinator / Marknadskoordinator / Marknadsassistent

Trade Marketing Coordinator / Marknadskoordinator / Marknadsassistent

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med säljdrivande marknadsföring till konsument och vill utvecklas i en rolig och omväxlande tjänst?

Om företagetFöretaget är ett mejeriföretag med fokus på hälsa och välmående. De är har varit verksamma på den svenska marknaden i över 20 år och har idag ett brett sortiment innehållande bla laktosfria produkter.

ArbetsuppgifterSom Trade Marketing Coordinator genomför du planer för butiks- och kundaktiviteter (såsom kampanjer, demo, event, exponeringar och mässor) i dagligvaruhandel och Foodservice. Du säkerställer att allt material distribueras ut och är anpassat till butik och kund. I rollen som Trade Marketing Coordinator är du ute i butik för att vara uppdaterad om de senaste shopper trenderna och därtill är du ansvarig för införsäljningsmaterial samt att visualisera trade aktiviteter för säljkåren. Du kommer arbeta mot tydligt uppsatta mål och ansvara för att säkerställa kvalité och innehåll i linje med företagets kommunikativa guidelines.

Detta är initialt ett kortare uppdrag tom 31/7.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller försäljning.
  • Erfarenhet av att planera, ta fram och genomföra säljdrivande material/event i butik eller mot kund.
  • Mycket meriterande om du jobbat med detta inom dagligvaruhandeln och Foodservice
  • Goda kunskaper i Office-paketet. Goda kunskaper i engelska.
  • Kunskaper i Photoshop. Erfarenhet av att använda Nielsen och POS data.
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar tom 31/7. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön:Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.