Ticket Manager / CRM / Projektledare / Marketing Automation till Solvalla

Ticket Manager / CRM / Projektledare / Marketing Automation till Solvalla

Detta är rollen för dig som drivs av att arbeta affärs- och datadrivet. Vi söker dig som är skicklig inom analys och Marketing Automation och vill vara med att stärka den svenska travsporten.

Om företagetTravsporten i Sverige befinner sig i ett spännande utvecklingsskede i och med stundande omreglering av spelmarknaden vilket träder i kraft vid årsskiftet 2018/2019.

Du kommer arbeta på Solvalla som är Nordens största arena för travsport och ligger i Bromma i norra Stockholm. De har plats för 35 000 gäster och arrangerar varje år Elitloppet, ett av världens största travlopp. På anläggningen arrangeras även många event, mässor och konferenser. Solvalla drivs av den ideella föreningen Stockholms Travsällskap.

Du samarbetar även med Svensk Travsport som är huvudorganisation för den svenska travsporten. De leder, organiserar och utvecklar travsporten samt fungerar som ett serviceorgan för landets travsportsintressenter.

ArbetsuppgifterI rollen som Ticket Manager är du ansvarig projektledare för utveckling och löpande driften av biljetthanteringssystemet Tickster Manager. 50% av arbetstiden dedikeras till Solvalla och 50% är löpande stöttning mot andra travbanor runt om i landet som också implementerar verktyget.

Din huvudsakliga uppgift är att öka försäljningen av biljetter. Du utvecklar och planerar biljettförsäljningen i nära samarbete med marknadsansvariga på respektive bana och ansvarar för att bidra med best practice, utbildning och kunskapsöverföring.

I rollen förväntas du proaktivt driva utvecklingen av kundrelationer och genom analyser av data föreslå aktiviteter och kampanjer för att optimera biljettförsäljningen i samtliga kanaler. Du ansvarar även för förståelsen för konvertering och löpande mätningar i Google Analytics. Vidare utformar du och följer upp dialogen med Travbanornas kunder genom att utveckla organisationernas marketing automation-arbete i samråd med Svensk Travsports CRM-strateg.

Du tillhör marknadsavdelning på Solvalla som sitter i ljusa lokaler med utsikt över travbanan.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en affärsnära roll
  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet med marketing automation
  • Erfarenhet av att arbeta Google Analytics eller likvärdigt analysverktyg
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet av kravställning gentemot externa parter
  • Goda färdigheter i svenska och engelska
För att lyckas ser vi att du är en analytisk person med teknisk kompetens och goda projektledaregenskaper. I och med att rollen innefattar många interna kontaktytor ser vi att du är duktig på att hantera personliga relationer på ett bra sätt. Vi ser gärna att du är prestigelös, vill utvecklas inom digital marknadsföring och att du till stor del klarar att ta egna initiativ/beslut och arbeta självständigt. Intresse av travsport är ett plus men inget krav.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Bromma/Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.