Testledare till Softronic

Testledare till Softronic

Vill du jobba och utvecklas tillsammans med duktiga kollegor som drivs av att göra samhällsnyttig teknik - Goodtech? Är du på jakt efter något spännande, nytt och utmanande där dina kunskaper verkligen tas tillvara? Softronic söker dig som brinner för att skapa kundnytta och säkerställa kvalitet i leveranser!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Softronic.

Om företaget

Softronic är ett familjärt IT-konsultbolag med ambitionen att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med deras kunder verkar de för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Det är vad de kallar GoodTech.

Som konsult hos Softronic får du möjlighet att utveckla ditt CV med spännande uppdrag som ligger inom ramen för det du brinner för, och idag har de cirka 600 kunder. En av Softronics stora styrkor är alla fantastiska kollegor, och det är något som de vill att du ska uppleva även när du är ute på uppdrag. Därför sätter de stor vikt vid att chefer och kollegor finns tillgängliga för stöd även när du är ute på uppdrag.

Arbetsuppgifter

I rollen som testledare hos Softronic ingår du i affärsområdet Solution Partner. Du arbetar tillsammans med ett team som består av både juniora och seniora IT-konsulter med olika bakgrunder. Du arbetar antigen ute hos kund eller i ett in-house projekt. Du kan komma att arbeta med att leda testprojekt, start till slut, ta fram teststrategier, bygga testcase eller hantera arbetsuppgifter inom systemutvecklingsprocessen. Softronics kunder har olika tekniska lösningar och de söker dig, som förutom har ett stort tekniskt intresse, också ser nyttan och nöjet med att vara med i ett projekts hela process. Solution Partner området arbetar bland annat inom AI, automation, RPA etc. och arbetar agilt enligt deras egen modell. De driftar även vissa kunders system, har en egen chattbotsplattform och bygger om samt gör vissa modifikationer i kundplattformar. Kundbasen spänner från myndigheter och medlemsorganisationer till stora internationella företag och täcker de flesta industrier.

Hos Softronic arbetar du tillsammans med kunniga och drivna kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. För dem är det viktigt att du som konsult känner att du trivs och utvecklas i dina uppdrag, varpå de satsar på din kompetensutveckling, och avsätter tid och pengar för utbildningar och certifieringar för att stärka din profil och bygga ditt CV.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* 4 års arbetslivserfarenhet av rollen som testledare eller testare
* Flytande kunskaper i svenska, tal och skrift
* Meriterande med certifiering i SAFe eller som Scrum Master
* Meriterande med tidigare konsulterfarenhet samt erfarenhet av myndighetsbranschen

I rollen som testledare hos Softronic förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, varpå vi tror att du trivs som bäst i en sådan roll. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående, speciellt när ett problem uppstår. Där är du även lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små, och du lägger mer vikt vid uppgifterna och utförandet än den eventuella status de medför.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Hammarby Sjöstad
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testledare, projektledare, testare, test, testning, testcase, teststrategier, prestandatest, acceptanstest, it-konsult, konsult, uppdrag, offentlig verksamhet, konsulter, konsultuppdrag, IT, tech, teknik, testledning, heltid, Stockholm, Softronic

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.