Testledare / Projektledare till Sweco IT

Testledare / Projektledare till Sweco IT

Är du en erfaren testledare och vill arbeta i en internationell miljö i en utvecklande och bred tjänst? Är du även på jakt efter en tjänst där du får ansvara för hela testprocessen i en organisation med starkt varumärke? Sweco IT söker nu sin nästa testledare!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Sweco har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sweco en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 17 000 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

ArbetsuppgifterI rollen som testledare hos Sweco IT ingår du ett internationellt team om 12 medarbetare som arbetar med testledning och projektledning för olika utvecklingsprojekt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att självständigt planera och driva det kontinuerliga testarbetet. Till största del ansvarar du för testarbetet kring Swecos HR-system Success Factor och dess integrationer mot såväl interna som externa system. Du kan även komma att vara involverad i andra system- och applikationsområden. Vidare ansvarar du för att utforma teststrategier, testplaner samt att kravställa testmiljöer och testverktyg. I testarbetet förväntas du styra och leda möten med samtliga intressenter kopplade till testarbetet.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet från en liknande roll som testledare
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, ekonomi eller annat relevant område
  • Flytande i svenska & engelska, tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat i en större internationell organisation
  • Erfarenhet av systemet Success Factor
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt
  • Certifiering inom test, exempelvis ISTQB
  • Certifiering inom Leading SAFe
För att lyckas i rollen som testledare hos Sweco IT söker vi dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål där du kan engagera och motivera andra. Du tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samtidigt som du inte räds för förändringar och skifte av fokus. Du är vidare kvalitetsmedveten och ställer höga krav på kvalité gentemot dig själv samt din omgivning samtidigt som du är lyhörd mot organisationen med ett ödmjukt förhållningssätt. Slutligen ser vi att du är en kommunikativ lagspelare där du trivs med att ha många kontaktytor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: testledare, test, kanban, scrum, agil, Jira, IT, tech, Sweco, förändringsledning, scrum, leveransansvarig, projektledare, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!