Testare / QA-Engineer till tech start-up bolaget Hailey HR

Testare / QA-Engineer till tech start-up bolaget Hailey HR

Haileys plattform byggdes som svar på behovet av en snygg, modern och genuint användarvänlig produkt som täcker stora delar av HR-arbetet. Vår vision "HR simplicity" genomsyrar allt vårt arbete och har resulterat i en ett stort kundinflöde och återkommande toppomdömen från våra användare. För att fortsätta förse våra kunder med snabba leveranser av ny funktionalitet så utökar vi nu utvecklingsteamet med flera nya medarbetare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020 av en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika företagsbyggen bakom sig. De är idag ett team på cirka 30 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics samt offboarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

ArbetsuppgifterI rollen som QA-Engineer hos Hailey arbetar du i vårt utvecklingsteam som består av flera frontend- och backend-utvecklare. Tillsammans lägger ni grunden till plattformens funktionalitet och vidareutvecklar dess arkitektur. Vi ser gärna att du är en person som gillar kvalitet, automatisering och att jobba med moderna teststrategier, mönster och ramverk.

Rollen inkluderar att du är delaktig i kravställning och planering för att garantera testbarhet. Du ansvarar för att bygga automatiserade användartester i Ghost inspector, tillsammans med teamet. Du övervakar när fel sker i produktionsmiljön för applikationen samt äger området att utföra utforskande test och provocera fram fel. Vidare ansvarar du för att verifiera att buggar är buggar och att de är lösta.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet från en roll som QA-Engineer eller testare
  • Förståelse för JavaScript och HTML
  • Intresse för testautomatisering
Meriterande (men inget krav):
  • Ghost Inspector eller liknande verktyg
  • Application Insights eller annat verktyg för övervakning
  • Kravställning
  • Utformning av test-fall
  • QA som en del av CI/CD-pipelines
  • Gillar pingis
Det är bra om du trivs med att arbeta i grupp eftersom du arbetar tätt tillsammans med kollegorna i teamet. Avslutningsvis tror vi att du är en person som trivs i en dynamisk miljö där lösningar alltid är öppna för diskussion.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Testare, QA-Engineer, Quality Assurance, HR, Hailey, .Net Core, Azure, CI/CD, Event soursing, CQRS, AMQP, CI/CD, OpenId Connect, JavaScript, HTML, SaaS, start-up, tech, teknik, IT, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!