Territory Account Manager / Business Developer till Wind River

Territory Account Manager / Business Developer till Wind River

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och vill utvecklas i din roll som säljare på ett växande bolag? Brinner du för att skapa framgångsrika affärer där innovation och kontinuerlig förbättring står i fokus? Hos Wind River blir du en del av ett sammansvetsat företag som kännetecknas av ett starkt engagemang!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Wind River.

Om företagetWind River är en global ledare inom utveckling av system och molnbaserad programvara och därmed påskyndar de den digitala omvandlingen av kritisk infrastruktur. Wind River levererar teknisk expertis som möjliggör driftsättning av säkra IoT system. Företaget erbjuder en omfattande programvaruportfölj som är utformad för att kunna utveckla och modernisera mjukvara hos Wind Rivers kunder. Wind River-tekniken finns i mer än 2 miljarder produkter och innefattar bland annat tekniken bakom självkörande bilar, medicinska genombrott, 5G och hållbar energi.

Wind River är ett globalt företag med kontor i över 17 länder världen över. I Sverige är huvudkontoret beläget i Stockholm och du blir en del av ett engagerat och framgångsrikt säljteam. Här får du chansen att växa tillsammans med ett världsledande företag som alltid strävar efter att driva tekniken framåt. I rollen ges du möjlighet att arbeta remote.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager arbetar du med många av företagets befintliga kunder samt med nykundsbearbetning, för att öka antalet köpande kunder. Du ingår i ett mindre säljteam där du får en nyckelroll med målsättningen att skapa samt utveckla långsiktiga partnerskap och affärer. Du arbetar med komplex tjänsteförsäljning och ansvarar för hela säljprocessen av Wind Rivers systemlösningar, tjänster och utbildningar. Du gör behovsanalyser, demonstrerar Wind River samt arbetar med avtalshantering. I rollen har du ett tätt samarbete med produktspecialisterna som fungerar som en stödfunktion genom säljprocessen. Du har också att samarbete med innesälj, marknad samt med globala försäljningsteam inom Wind River. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Wind Rivers utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 2 års erfarenhet inom komplex B2B-försäljning
  • God systemvana i CRM
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Erfarenhet inom mjukvaruförsäljning är starkt meriterande
I processen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att lyckas i rollen är du en person som trivs i en entreprenöriell kultur. Som person är du innovativ och strävar alltid efter utveckling och har en vilja av att ständigt bli bättre. Du är en lagspelare och har en stark samarbetsvilja och driv för att skapa goda relationer. Därtill är du social och har en utmärkt kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. Du trivs på en arbetsplats med högt i tak där du får möjligheten att påverka verksamheten i rätt riktning.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Fast + rörlig del

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Business Developer, säljare, sales, Wind River, kundansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!