Terminalchef / Platschef till expansivt logistikföretag

Terminalchef / Platschef till expansivt logistikföretag

Tycker du om att arbeta i en omväxlande miljö och vill få chansen att forma verksamheten du arbetar i? Vi letar just nu efter en terminalchef som vill bli en del av ett snabbt växande logistikföretag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos bolaget.

Om företagetFöretaget är ett startup-bolag inom logistikbranschen vars ambition är att främja en smidighet för näthandeln och underlätta i vardagen. Företagets tjänsteerbjudande finns idag i mer än 50 städer runt om i Sverige och de växer snabbt.

ArbetsuppgifterI rollen som terminalchef leder du den övergripande driften av terminalen där du ansvarar för kommunikationen mot den övriga organisationen samt bolagets kunder. Rollen innefattar ett visst ekonomiskt ansvar med en given budget samtidigt som det är ditt ansvar att säkerställa att det finns personer som leder verksamheten.

Du arbetar både med strategisk och operativ planering där du säkerställer att rätt förutsättningar finns för den dagliga verksamheten. Vidare säkerställer du även att en god kvalité och att planeringen upprätthålls. Vid förändring i verksamheten agera du kravställare samt ansvara för uppföljning av avvikelser i verksamheten.

Slutligen läggs stor vikt vid kontinuerlig dialog med de som rapporterar till dig samt uppföljning med din närmsta chef. Rollen kräver att du har förmågan att leda genom andra vilket gör det viktigt att du har tidigare erfarenhet av ledande roller och personalansvar.

Arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik, personal eller ekonomi
  • Arbetserfarenhet av chefsroller med personalansvar
  • Erfarenhet av att leda genom andra
  • Erfarenhet av att leda förändringsprojekt
Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i en personalintensiv bransch
För att leda enheten på ett effektivt sätt ser vi att du är tydlig, har förmågan att fatta beslut, delegera och göra nödvändiga prioriteringar i arbete. Rollen möjliggör varierade arbetsuppgifter vilket även innebär att du som person gärna är flexibel, proaktiv och engagerad.

Därtill besitter du en analytisk förmåga och van att hantera fakta och data för att utifrån det kunna analysera och dra slutsatser. Då det operativa ansvaret för verksamheten ligger hos dig ser vi att det är av stor vikt att du är en person som kan hålla lugnet även i mer pressade situationer. Vidare är du en person som är lösningsorienterad och kan hålla en god balans mellan operativt och strategiskt tankesätt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: terminalchef, platschef, logistik, terminal, kommunikation, operativ planering, kravställning, chef, leverans
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.