Terminalarbetare / student / deltid / sökes till företag norr om Stockholm

Terminalarbetare / student / deltid / sökes till företag norr om Stockholm

Är du student på minst 50 procent och söker ett extrajobb? Vi söker dig som har B-körkort och omgående vill arbeta deltid som terminalarbetare på ett stort och stabilt internationellt företag norr om Stockholm.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är internationellt och tillhandahåller en av Sveriges största terminaler där gods nationellt och internationellt inkommer och skickas runtom i landet. Företaget erbjuder miljövänliga transportalternativ och terminalen är utrustad med den senaste tekniken. Mer information kommer inom kort.

ArbetsuppgifterSom terminalarbetare är dina primära arbetsuppgifter att ta emot gods i containrar, fördela dem för utkörning och köra ut dem till respektive transportör. Arbetet är stundvis fysiskt krävande med en del tunga lyft. Mer ingående information om arbetsuppgifter kommer inom kort.
Arbetstiderna är 07:30 - 12:00 (måndag, tisdag, torsdag och fredag) och tjänsten är på 30%.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du är minst 18 år
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du har B-körkort
  • Truck-kort är meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av terminalarbete/orderplock är meriterande
Du som söker tjänsten som terminalarbetare arbetar noggrant, strukturerat och är självgående. Du tycker om att samarbeta med kollegor samt att arbeta i en fartfylld miljö. Arbetsplatsen ligger norr om Stockholm vilket gör att du kan bo i Stockholm eller i Uppsalaområdet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Norr om Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: terminalarbetare, orderplockare, deltid, deltid, deltidsjobb, lager, order, Uppsala, norrort, Stockholm, extrajobb, deltidsjobb, bemanning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!